martes, 5 de marzo de 2013

Frases: El entrenamiento y la preparación


  • "Estar preparado es ya media victoria." MIGUEL DE CERVANTES
  • "Si hacemos algo una vez y otra y otra más, por el mero hecho de estar repitiéndolo, el proceso de aprendizaje de lo que quiera que estemos haciendo empieza a ser simple y a hacerse automático. Empieza a resultarnos familiar.
    Empieza a ser fácil. Empieza a ser natural y empieza a volverse subconsciente" JOE DISPENZA
  • "Los que emplean mal su tiempo son los primeros en quejarse de su brevedad" JEAN DE LA BRUYÈRE
  • "El clásico jugador que afirma que sólo se esfuerza en los partidos es un fraude. El no dar de sí en los entrenamientos anula la preparación y facilita la lesión; es un seguro para la fatiga sobrevenida. Un jugador que sólo se esfuerza en los partidos comete una falta grave contra la ética de trabajo..."  PAT RILEY

11 comentarios:

  1. No puc estar mes d'acord,amb totes aquestes reflexions.I en la de Pat riley,la que mes.En relaciò amb aquesta darrera reflexiò de Pat riley, voldrìa ferte una pregunta-reflexiò.;
    -A banda de lo dit per Pat riley,vuig afetgir que es una manca de respete molt gran als companys o companyes, que si que ho donen tot i s'esforçen sempre als entrenaments. I la pregunta es; Tots els jugadors i jugadores que tu entrenes,ho donen tot i s'esforçen al maxim als entrenes ??.
    Abans de contestar,reflexiona,i contesta amb sinceritat,que ja que has penjat aço,açi,per lo menys saber si tu t'apliques el cuènto. Encara que jo,ja se la resposta,vuig que la resta de la gent sapiga la teva veritat.i si eres realment sinçer i coherent en els tevs actes,respecte a lo que dius i escrius. Un seguidor del c.b. oliva.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡¡ BONA PREGUNTA I BONA REFLEXIÒ !!

      Eliminar
    2. Segur que tots els jugadors no donen sempre el màxim, això és una obvietat, no es pot donar sempre el 100%, la pregunta seria: que es fa en eixos casos i com es gestiona el grup?

      Eliminar
    3. si ja saps la rersposta per a que preguntes? disla tu mateixa! quina manera de enredar tenen alguns.

      Eliminar
    4. Jo pense que es fa l´interessant i que reialment no sap res de res.

      Eliminar
    5. Anonim deixat de tanta pregunteta i dismos la veritat d´Oscar que al pareixer tú la saps millor que ningu, millor que els seus jugadors, exjugadors, etc. Sempre traent punta a tot. Digues lo que penses i au. No es tan complicat home. Jo he sigut jugador d´Oscar i he tingut els meus enfrontaments amb ell, com quasi tots per no dir tots els seus jugadors, pero lo de exigirmos ens exigia a tots, i als bons ens exigia mes que als altres.

      Eliminar
  2. com li demanes a un colectiu,que entrene amb intensitat,si algun-a jugador-a,va sestejant i caminant,mentres els altres ho donen tot ???.

    ResponderEliminar
  3. algùns entrenadors fan la vista grossa,depenent de que el jugador o jugadora que s'amague,siga un dels referents del equip,o siga un jugador-a del montò(prescindible).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En quin club? en quin equip d'eixe club? amb quin entrenador? et passa a tu? li passa al teu fill? eres tu eixe entrenador?

      Eliminar
  4. Creo q Pat Riley no trataba igual a Magic o Jabbar que a Kurt Rambis por no decir a los jugadores 11-12 del plantel.

    ResponderEliminar
  5. ni Guardiola a Messi com a Villa. Ni Mou a Cristiano com a Coentrao. Ni Pascual a Navarro com a la resta. Ni Laso a Llull com a Carroll.

    ResponderEliminar