martes, 5 de marzo de 2013

Sr Femeni: Victoria C.B. Oliva en Alzira por 42-54


Visitábamos un campo complicado como es el del Alzira. Un equipo que pone las cosas muy difíciles sobre todo en su casa donde se muestran muy intensas y duras.
1º Periodo (11-13): Este periodo esta dominado por el equipo local desde el principio hasta el final, ellas imponen su ritmo de juego, imponen sus puntos fuertes a los nuestros, minimizan nuestras opciones de ataque y saben atacarnos con tranquilidad y buscando nuestras zonas más débiles. Solo la falta de acierto cara a canasta les impide sacar una buena renta a mediados de periodo donde se imponían 8-4 en el minuto 5 y 11-6 en el minuto 9. Solo un último minuto de acierto cara a la canasta por nuestra parte nos hace realizar un parcial de 0-7 para acabar el periodo por delante en el marcador.
2º Periodo (8-10): Las rivales siguen siendo las dominadoras del juego, han llevado el partido al campo que más le conviene y nosotras no somos capaces de llevarlo al nuestro, jugamos al baloncesto que ellas nos proponen y no imponemos nuestro mayor ritmo y talento, aunque es este el que nos hace ir por delante en el marcador, con jugadores menos técnicas nuestras opciones serían nulas (esa es la ventaja de tener jugadoras con tanto talento, que jugando mal son capaces de anotar más que las rivales). Minuto 9 el resultado es de 19-17,.. solo un último minuto de acierto, nos hace irnos al Descanso 19-23 gracias a un parcial de 0-6.
Conclusión 1ª parte: 
Del minuto 0 al 9 de cada periodo los parciales han sido 11-6 y 8-4 (19-10)
Del minuto 9 al 10 de cada periodo los parciales han sido 0-7 y 0-6 (0-13)
Estamos ganando gracias a 2 buenos minutos.
3º Periodo (10-16): El juego esta muy equilibrado, estamos mejor, pero no somos capaces de que esa mejoría se refleje en el marcador, intercambiamos canastas, en el minuto 6 seguimos con la misma ventaja, 27-31, tarde o temprano debemos imponer nuestro talento y lo hacemos al final del periodo nuevamente, un 2-8 hasta el final hace que nos distanciemos de 10 puntos al final del periodo, 29-39.
4º Periodo (13-15): El rival no se rinde y sigue luchando, nos pone las cosas muy difíciles, pero sabemos gestionar la diferencia y logramos imponernos por 12 puntos al final del partido. 
NOTA: ha sido un partido muy duro y complicado, en el que hemos ganado gracias a nuestro mayor talento individual y a los tiros de media y larga distancia. Lo cual esta bien, pero no es suficiente. No hemos controlado el juego, no hemos impuesto nuestro ritmo, nos hemos dejado “llevar al huerto” que el rival quería. 
JUGADORAS:
María Mascarell Torres (Titular): Ha jugado con una velocidad más que el resto de compañeras, pero no ha sido tan efectiva como la semana pasada. Se puede fallar, lo importante es que ha intentado imponer el ritmo de juego que le pido, habrá semanas donde este más acertada. Le ha faltado compañía. Ha cometido 5 faltas de las cuales se podría haber evitado alguna.
Glòria Martínez Llido: ha sido la máxima anotadora del equipo, y eso no es un buen síntoma para el equipo, es nuestra base y su máxima cualidad es distribuir juego y pases, que haya tenido que coger la responsabilidad de anotar dice muy poco en favor del resto. En defensa debería haber sido más intensa, y sobre todo debería haber sido más contundente en alguna jugada, ha acabado con 0 faltas y eso no puede ser.
Olaya Salinas Fernández: Ha tenido un gran momento en el 2º periodo, donde ha tirado del carro en un momento muy crítico del equipo cara al aro, sus puntos nos han mantenido arriba en el marcador, pero espero mucho más de ella, le faltan piernas, mayor frescura y mayor agresividad tanto en ataque como en defensa.
Cecilia Siliato Robles (Titular): No ha estado acertada cara a la canasta, los pocos tiros que ha tenido no los ha sabido definir (tablero por Dios), en defensa ha estado intensa y contundente.
Julia Lazon Santimoteo: muy bien en la presión defensiva y cubriendo las espaldas de las compañeras. En ataque ha sabido buscarse su posición, ha tirado con comodidad y solo tiene que acertar. Que no pierda la confianza.
Naomi Boigues Escriva: Ha sido una de nuestras referentes en el ataque, pero no ha estado acertada en los tiros a canasta, ha fallado mucho y eso nos ha condicionado demasiado. En defensa ha intercalado momentos de mucha intensidad con momentos de intensidad baja, debe ser más constante.
Angels Ceresola Climent (Titular): Muy intensa en la defensa, pero no lo suficiente para forzar perdidas en las rivales, le ha faltado un plus, quizás debido a la pista. En ataque ha tomado buenas decisiones, pero no ha estado acertada en el tiro. Se ha lesionado la mano, pero parece que no ha sido grave.
Lorena Bañuls: Sigue progresando, muy segura en defensa, fuerte e intensa, ayudando en el rebote y muy atenta a las ayudas defensivas. En defensa ya esta al nivel de las compañeras. Le falta ahora en ataque, donde debe plasmar lo que hace en los entrenes.
Eva Rubio Ballester (Titular): No ha estado acertada cara a canasta, esto ha sido un hándicap para el equipo. Su estilo de juego no va con este tipo de pistas y siempre lo paga, aunque no le podemos poner ninguna pega a su entrega e intensidad.
Patricia García Gregori (Titular): muy intensa en defensa, agresiva y contundente, fundamental en el rebote y en las ayudas. En ataque ha sabido buscar y encontrar posiciones desde donde influir en el juego, pero no ha estado acertada cara a la canasta, no debe ponerse nerviosa ni impacientarse, esos tiros acabaran entrando.
Marina Llopis Rodríguez: en defensa muy atenta a las ayudas, muy segura en el rebote y guardando bien la posición. En ataque le ha faltado movilidad, entrar más en juego, ganarse mejor la posición.



62 comentarios:

  1. Enhorabona per la victoria, es important seguir sumant a pessar de no jugar be. A vorer si ens doneu una alegría a tots a final de temporada.

    ResponderEliminar
  2. Ni ha que continuar guanyant, pronte vindra la alta muntanya i tenim que arribar en les millors condicions possibles per si mos dona alguna pajara, esperem que no i que pronte tornen a agarrar el seu verdader nivell de joc.

    ResponderEliminar
  3. Van fer massa i tot,sense entrenar en tota la setmana.es presenten alzira contra un equip en una zona tancada (que no passaba ni l'aire ),que en cuant alguna valenta entraba,la treèn a espentes i colps ( o volant d'esquena,eh patri !!).i a mes les que tenen cos pa entrar dins la zona,no ho ferèn i ni mirarèn l'anella. Que mes es pot fer aixì ?. Ja està be, ja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. donçs el bocairent esta ja prop i ni ha que millorar.

      Eliminar
    2. Esperem que en el Bocairent el partit siga diferent donat que es un equip que corre i juga. Els partits coms els d'Alzira sel's atraganten perque tenen que estar continuament lluitant contra la zona i si no tenen el dia acertat passa el del altre dia. En Bocairent es suposa que podràn desplegar el seu joc donat que el rival es molt paregut. Ja vorem, esperem que estiguen inspirades :)

      Eliminar
  4. Veig que no fas mençiò, als mes de una dotzena de passes regalats al equip contrari,i altres perdues de balò que es van produir.tal vegada,si aço no s'havera produit,s'havera trencat abans el partit.

    ResponderEliminar
  5. En primer lloc no em pareix normal la forma de tractar a les jugadores. Va hi haure un moment en la grada que els pares estaven avergonyits de les animalades que estava xillant.
    "esa es la ventaja de tener jugadoras con tanto talento, que jugando mal son capaces de anotar más que las rivales" Respecte a eixe comentari no és que estigueren jugant malament es que l'Alzira estava sent molt superior, les xiquetes feen el que podien.
    La crònica molt elabora sols falta posar el número de la jugadora seria especial........
    Una seguidora de la ribera

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es la teua opinió, però la veritat es que no varen jugar be. L'Alzira va jugar a lo que va poder, tancarse i fer el possible perque no anotaren fàcil. Es respectable com cualsevol altra opció. Respecte al numero, si has llegit alguna crònica més voràs que no el fica mai, perque la gent d'ací sabem qui es cadascuna d'elles i no ens fà falta.

      Eliminar
  6. Es molt trist justificar les errades propies dient q les contraries son dures i nomes van q a espentes i colps. Aixo ho fan totes... repetisc... totes... i a qui no li agrade que es dedique a jugar al parxis...
    Hi ha moltes formes d' afrontar un partit... jugant a correr o clavantse en una zona en la q no entre ni Deu. Tota forma es bona pero la millor es la que et permet guanyar el partit.
    En aquest cas la meua enhorabona a eixe equip de mitja taula q ha sabut plantarli cara al favorit de la lliga. Simplementles de Oliva no vau saber com afrontar el partit... i sort q teniu mes fisic... xq talent poquet vau demostrar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. fisic? pero si les d Oliva lo q no tenen es fisic, son molt chicotetes. Aixo vol dir que les de Alzira son encara mes menudes? No meu crec que he jugat contra els 2 equips. I si van jugar tan malament les d Oliva i aixina i tot van guanyar suposse que sera per el seu talent o per la falta de talent de les d Alzira que ja sabem com se les gasteu en el vostre camp. No es va lessionar ninguna olivera? raro em pareix.

      Eliminar
    2. Certament, a mi no em va pareixer un partit dur, llevat d'alguna acció que altra , però no més que en altres partits. Res que vore en els partits que han jugat contra Denia,Ibi i sobre tot Pego. Em va pareixer un partit dolent en atac per part de Oliva, no en intensitat, i com ja s'ha dit abans, l'Alzira va jugar en les seues armes i li va anar bé. Ara , no oblideu el que està darrere de tot, i es que Oliva va guanyar. Pareix con si l'Alzira hagués fet un partit de pel.licula, i aixó tampoc es deveres.

      Eliminar
  7. Per la meua part dir-vos q el q em pareix trist es lentrenador q teniu, un maleducat q no te cap respete cap a les seues jugadores. Pero mes trist em pareix qels pares d totes elles ho consentisquen... i callen tots a la grada quan lentrenador les envia a prendre pel cul. Perdoneu pero aixo no es basket.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. es mes trist encara estar pendent del entrenador i dels pares que del joc del equip. Es veu q ni ha gent que va a un pabello a riure i burlarse en lloc de fer esport o de aprendre algo de lo que es veu en la pista.

      Eliminar
    2. com exjugador seu he tingut moltes baralles i discussions amb ell, més que amb tots els entrenadors junts que he tingut, però també he de dir que era amb el que millor rotllo portàvem l'equip, més fort era el grup i tots ens sentíem importants. Amb ell podies passar de voler-ho matar en un partit o entrene a defendre-ho a ultrança davant de qualsevol que es ficara amb ell. Quan deixa d'entrenar-nos l'equip se'n va anar a la merda. La cosa és, les jugadores continuen jugant, estan guanyant, no falten als partits pel que veig en els comentaris. O són masoquistes o hi ha un poc més del que alguns anònims critiqueu.

      Eliminar
    3. Coincidixc amb tu Barkley. Totalment d´acord en tot. No hi ha la opcio de me gusta com al facebook? llastima.

      Eliminar
  8. les dones podem fer més d'una cosa alhora!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. estar en la cuina, agranar, cuinar i mirar les telenoveles i quan están aburrides anar a un partit de basquet mirar aixo que pareix un balo de futbol pero es de un altre color, preguntarse perque juguen en les mans i no en els peus i escoltar lo que diuen els entrenadors mentres estan parlant de lo mones que estan les seues chiquetes en l´uniforme ven possat. No es que me estiga clavant en les dones, pero els homens tambe podem fer mes de una cosa alhora.

      Eliminar
    2. Ja t'has passat. Per favor, no entreu al joc d'aquesta persona perque açó es pot convertir en un circ. No et mereixes ni contestació, salao. Tinguem tots més trellat que ell i no li contesteu.

      Eliminar
    3. Cierto que se ha pasado, pero es que le ha dado pie con lo de las mujeres podemos hacer más de una cosa a la vez, como si los hombres no pudiesen. Es que a veces nosotras mismas nos ponemos delante del batallon de fusilamiento.

      Eliminar
  9. No es questió d'estar pendent o no, perque si l'entrenador brama ho sent tot el pavelló i més amb insults de cara a les jugadores.
    En este cas comenta un aficionat i és el que vam apreciar desde la grada.

    ResponderEliminar
  10. Açi no vingau donant lliçons de comportament,ni al entrenador,ni als seguidors.ocupeuse dels vostres asunts,que nosaltres ens ocuparem dels nostres.
    Aquest equip,si de algo va sobrat, es de calitat i joventut.si no fora aixì,en el partit de anada,no havera estat guanyanvos de 46 punts en el tercer quart.i en aquest partit,no havera guanyat tots els cuarts,desmontant el argument que diu que varem guanyar per fisic.si fora per fondo fisic,tan sols verem pogut guanyar,en els ultims minuts del partit,i no tots els quarts,com va ocorrer.O acas insinues que el alzira no pot aguantar el ritme del partit,mes de 7 minuts per cuart.

    ResponderEliminar
  11. Que dius de lliçons? Açò esta per a comentar i ningú dona lliçons de res, sols estem donant l'opinió sobre el que vam vore en pista i la crònica d'este xic.
    Enhorabona per l'equip que teniu, no hi ha dubte que tenen qualitat, estan competint a gran nivell contra els equips més forts de la lliga, però no va ser el cas d'aquesta setmana. Que guanyeu de 47 em pareix genial, a Alzira reconeixem que vam jugar malament, no ens fa falta escusarnos. Crec que una actuació tan lletja, cal denunciar-la (ací). hi ha entrenadors molt bons als que no els fa falta insultar a ningú, segurament a les jugadores els anava molt millor

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. molt millor que anar primeres en una derrota? esta complicat no?

      Eliminar
    2. tu no has vist al bo de Manel Comas, a Messina, a Ivanovic, a Bobby knight, per possar soles 4.

      Eliminar
  12. Cadascu es lliure d'opinar el que vullga. Els fets son els que sòn: l'Oliva de moment, va primer i els aspirants sòn els altres. El partit passat es història. Uns defensen a les seues i els altres també. Pensem en el que ens ve , i tenim que centrar-nos en jugar bé perque venen els partits complicants dintre de no res. Els seguidors de l'Alzira no entenc massa bé perque es molesten. No han perdut tan sols en l'Oliva, han perdut contra Denia. Carcaixent, Bocairent,Teixereta, Pedreguer... Pareix que hagen fet el partit de la seua vida. Deixeuse de bobades i cadascú que es centre en el seu. Xicones, vosaltres a jugar com sabeu i que diguen el que vullguen. El dissabte teniu a Pedreguer, a vore si fem un bon partit.. Anims !!!

    ResponderEliminar
  13. A vegades pense, despres de llegir alguns comentaris, que Oscar hauria d'impedir que férem comentaris, perquè la veritat és que es diuen unes barbaritats, però que voleu, estem en un país que és una vergonya.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. totalment d´acord en este comentario, pero no ens divertiriem ni ens riuriem de les bobaes d´alguns... estem aburrits

      Eliminar
    2. això te façil soluçiò,que elimine els comentaris en el que es falte el respete a algù.(missatgues sexistes,insults,etc.) i ja s'ha acabat el problema.

      Eliminar
  14. Molt bé, els aficionats de l'Oliva volen censura al blog, un club senyor, però que l'entrenador envie a prendre per cul a les jugadores els dóna igual, mentres guanyen partits tot val, enhorabona.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estas faltant al respecte a gent que probablemnt no coneixes sense tindre ni idea de les coses. Que et penses, que estem idiotes o som masoquistes.? Vaja comentari mes simple. Abans d'opinar deurieu assabentarse de kes coses. No es lletgirien tantes tonteries.

      Eliminar
    2. Simple seras tu que pareix que no saps llegir. Com diu el teu entrenador, vesten a prendre per cul, que pareix que en Oliva és com dir bons dia, a ningú li molesta ni li pareix una falta de respecte.

      Eliminar
    3. Oye, eres un ejemplo a seguir, eh chavalote?

      Eliminar
  15. consentir lo que se consiente a este maleducado por parte de de directiva y de los padres q tanto critica no se ve en ningun club del mundo. ademas va dando lecciones de respeto...

    ResponderEliminar
  16. Ese maleducado es nuestro maleducado,si las jugadoras i seguidores lo toleramos,a nadié ajeno al equipo debiera importarle.asi que,metansé en sus asuntos y dejennos en paz.
    Lo que pasa en el campo se queda en el campo.Y es cosa de las jugadoras y su entrenador.que ya son mayorcitas.si no lo quisieran ya se hubieran dejado el equipo,que ya son muuuuchos años juntos,y se conocen muy bien,todas las partes.

    ResponderEliminar
  17. Jo vote per no entrar a les provocacions de gent de fora, perque sembla que es aixó el que pretenen. Deguem passar totalment d'eixa gent. Ja es cansaràn. Que es donen compte d'on sobren. Crec que és el millor. Nosaltres a lo nostre. Si s'avorrixen és el seu problema.

    ResponderEliminar
  18. Jo vote per no entrar a les provocacions de gent de fora, perque sembla que es aixó el que pretenen. Deguem passar totalment d'eixa gent. Ja es cansaràn. Que es donen compte d'on sobren. Crec que és el millor. Nosaltres a lo nostre. Si s'avorrixen és el seu problema.

    ResponderEliminar
  19. Pocs entrenadors han vist donçs. En Alacant tenim uns quants i en Valencia capital esta ple de ells.
    Alguns deurien preocuparse de donarli les doficultats al equip oliver i no charrar tant. El entrenador se a clavat en algun rival? Jo no llig cap comentari ofensiu cap al Alzira.

    ResponderEliminar
  20. Tan dificil es vorer i aceptar que un equip nou i jove estiga guanyant i sorprenentmos a totes

    ResponderEliminar
  21. Per que es va jugar divendres el partit? Qui va demanar el cambi? Es una clara desventaja per al equip visitant. Tal volta aixo te algo a vorer en el resultat final del partit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. si no m'enganye el canvi ho van demanar les d'Alzira, encara que millor que ho confirme eixa aficionada que entra ací a ficar-se amb tots nosaltres no vaja a ser que jo este equivocada i meta la pota

      Eliminar
    2. El canvi el va demanar el alzira,crec que per temes fallers.Ara que,en vista del resultat obtes,tant en lo esportiu,com en lo soçial, havera valgut la pena,no ferlos el favor.

      Eliminar
  22. que te vore el canvi en el resultat? al igual que l'excusa de no haver entrenat o haver entrenat menys ixa setmana abans del partit, crec q ambdos equips estavem en la mateixa situació... el canvit es igual per a un equip com per al altre, aixina que, fora excuses, per que a mes, ixa no es la nostra habitual pista de joc, i si, el demanarem nosaltres, pero el Oliva el va aceptar... a l'anada tinguerem un mal partit, pero el que es demostrà al partit del divendres es la realitat. ja esta be de tanta tonteria. esta clar que el Oliva te molt bon nivell, pero tant com talento...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La realitat és el partit del divendres i no el de la primera volta? Que et fa arribar a eixa conclusió? Jo crec que la realitat és la que marca la taula de classificació. Dona jugar fora de casa sempre és pitjor que jugar a casa, però si a més el partit es juga entre setmana els dos equips perden però més el de fora, que arriba després d'un dia d'estudis, desplaçament des de València algunes i després un altre desplaçament més, moltes hores de tren, cotxe, bus.

      Eliminar
    2. jajaj.no en façes riure,o sigua,que el resultat del divendres reflexa la veritable diferençia entre els dos equips.Un equip qu'està amb 15 victories,i un altre amb 6 victories : 12 punts de diferençia.Aixo demostra lo coherent qu'eres en els tevs plantejaments.
      La veritable diferençia entre els dos equips,està mes propera als 40 punts de la primera volta,que no als pauperrims 12 punts,d'aquest divendres.
      I les condiçions en que afrontaren el partit el dos equips,no heren ni de llunt, les mateixes.Les once jugadores del oliva son estudiants,i tan sols entrenen juntes el divendres.i la mitat d'elles viatjaren de valencia a alzira,directament al partit.No en digues que aixo tambè es passaba a les de alzira,que no sev creu ningù.
      I si,la diferençia entre els dos equips es el talent i la joventut que atesorenn la gran majoria de jugadores del oliva,que es va imposar a la eststura,contundençia i veterania del alzira.I mil vegades que s'enfronten,que les mil vegades guanyaria el oliva,en molta claretat.I mes si les condiçions son normals,no com aquesta vegada.

      Eliminar
  23. excuses... no coneixes les nostres tampoc... nosaltres també tenim estudis, treballs, desplaçaments...
    em fa arrivar a ixa conclusió, simplement a que soc una jugadora més, i estic dins de la pista i se el que pasa...emm... la taula de clasificació, no va soles en este partit, va en els atres 22 partits...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això m'ho imagine, però és el mateix realitzar un desplaçament que dos? Fins al teu sabràs que no. Que et pareixeria arribar des de València a Alzira a les sis de la vesprada per a anar-te'n tot just arribar a Oliva a jugar un partit? Seria el mateix cansament? També vas estar en la pista d'Oliva quan vos van guanyar amb suficiència? vau jugar un mal partit o les d'Oliva van jugar al seu nivell? Tu sabràs el que passa en el teu equip, però dubte que sàpies el que passe en la resta d'equips. Si tan bé vau jugar i tan mal van jugar les d'Oliva no èxit entendre com al final guanyen les d'Oliva per 12 punts si a més no tenen talent.
      I per favor que Oscar no censure a ningú que jo m'ho passe pipa amb les favades que diuen algunes i alguns, el matí em passa més ràpid.

      Eliminar
    2. parlar en una paret no es recomanable, deixala a ella i les seues alucinacions, en la resta d´equips ja sabem com se les gasten en Alzira, prengau nota per l´any que ve.

      Eliminar
  24. El que està clar es que molts seguidors d'altres equips necesiten un blog per escriure i comentar. Si no es passen per ací i deixen el seu regalet rebenten.

    ResponderEliminar
  25. aci tens un blog que n'hi ha per a tots els equips, per si vols dir algo http://217-116-27-163.redes.acens.net/viewtopic.php?t=460785&f=33
    supereu el que va pasar el divendres a la nostra pista i paseu pagina ja!! i no digues molt alt lo de que sempre mos guanyareu, no siga cosa que algun dia vos dugau una sorpreseta...
    i res mes que dir, perque nomes parleu per parlar, si hem de parlar, parlem en propietat! ale, que tingau un bon dia i a seguir disfrutant com toca del basket.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dona perquè ens passes eixa direcció si és a tu a la que li fa falta i no a nosaltres que no anem marejant la perdiu. És ahí on has d'entrar i deixar-nos a nosaltres en pau.

      Eliminar
  26. Esta clar que tots els equips deurien tenir el seu blog per poder comentar.pero com això no es aixì,el blog d'oscar i el de "huesos",son molt recurrents.La llastima es que els molts dels que comenten,ho fan sense saber de que parlen, i altres,faltant al respete i provocant.tambè hi-hàn persones coherents i de trellat,graçies a deu. pero be,es lo que hi-hà,que tenim que fer.en açò tambè te a vore la crisi,el atur,etc.

    ResponderEliminar
  27. Bo, a vorer si guanyem este diumenge i continuem en lo mes alt de la classificacio una jornada mes i a vorer si recuperen el seu nivell per no patir tant.

    ResponderEliminar
  28. Hola,

    Escric perquè ja està bé. Pense que el que passe o s'escriga en un blog no hauria de ser el que recordem d'un partit.

    No valoraré ara ni ací les aportacions més o menys imparcials o ofensives d'alguns anònims...

    Jo m'identifique, sóc jugadora de l'alzira i pense que el partit va estar molt igualat, va ser també molt interessant des de la grada i molt instructiu per a les que estàvem en pista. Em quede també amb la bona voluntat de les jugadores per a acceptar el canvi de data, em quede amb l'esportivitat que vam demostrar a tota hora, em quede amb l'esforç i les ganes de les meues, l'esperit d'equip que vam demostrar, em quede amb el final del partit quan ens vam saludar totes amb totes: algunes amb un somriure, altres un poc tristes, altres orgulloses, altres amb ganes de més... però xiques, només nosaltres i ningú més sabem el que vam fer i quan ens tornarem a enfrontar tornarem a lluitar per guanyar, perquè volem més i per això juguem a bàsquet! l'esportivitat ha de quedar per damunt de tot, diguen el que diguen i siga qui siga el que ho diu! ja està bé de ximpleries.
    Bon dia a tots!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De moment, el comentari en més trellat. Molt bé, xicona. Des de Oliva.

      Eliminar
  29. Tota la rao Nuria, en Oliva pensem molts tambe aixina. Pero sempre ni ha gent, de açi, de alli, de altres llocs que claven molta merda e intenten crear polemica on no hi ha.

    ResponderEliminar
  30. Buenas tardes! Al final me e decidido a entrar y comentar...no voy a entrar al juego de nadie,simplemente voy a dar mi humilde opinion
    Todos los extras (viajes,cansancios,cambios...)son condicionantes xo no decisivos a la hora de hacer un buen o un mal partido,q todas llevamos muxo tiempo jugando y sabemos lo q hay..seamos realistas, el oliva teneis muy buen equipo y brillais cuando se os permite jugar a vuestro juego CORRER xo no x eso hay q quitar merito a q un equipo de media tabla os supo cerrar ese punto fuerte
    No merecemos q nos pongais una etiqueta q nos deja x los suelos..pues aqui todas tenemos contacto fisico con todas,o es q salis de pista siempre de rositas?? Pq mi cuerpo no dice lo mismo,dejemos de ver la paja en el ojo ajeno y centremonos en lo q nos gusta, compartir pista y asumamos lo q paso el viernes pasado: el oliva no tubo su mejor partido y el alzira si, cosa q fue al contrario en el partido anterior y si,os hbeis llevado las dos vicrorias...ole!
    Respecto al comportamiento de los entrenadores..cada uno es como es y sus jugadoras son las q tienen q aceptarlo o no
    Soy Inma, la jugadora num 10 de alzira y la vdd q me parece muy triste q despues de un partido bonito (pq los q se luxan hasta el final lo son xa los dos equipos) con lo q nos vayamos a qedar sea con este mal rollito externo al juego..
    Que paseis un buen dia y nos vemos en la pista!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Solo decir que no creo que en mi comentario del partido haya faltado al respeto a nadie. Creo que dejo claro que dominastéis el juego y que solo nuestro mayor talento decidió (porque realmente creo que mis jugadoras tienen más talento que el resto de equipos, aunque solo con talento no se gana, se necesitan otras muchas cosas, algunas de las cuales carecemos y esperamos ir adquiriendo con la experiencia).
      Que el planteamiento de vuestro entrenador fue mejor que el mio. Creo que pudisteis darnos un buen golpe en 1º y 2º periodo y no lo aprovechasteis.
      Aquí mis jugadoras no creo que hayan dicho nada. La verdad es que ayer por la noche en el entrene nos reímos bastante de todos los comentarios que habían (creía que habían 41 que fue la última vez que lo vi) y de lo que la gente es capaz de enredar y juzgar sin conocimiento de causa, pero ya estamos acostumbrad@s a ello.
      No iba a contestar a nadie (no lo hago casi nunca) pero al ver este comentario y saber quien eres pues te identificas creo que te mereces una respuesta (a anónimos no voy a contestar, ni de una parte ni de la otra).
      En cuanto a lo del cambio de partido. Yo lo acepte y asumo las posibles consecuencias de ello. Creo que si se puede hacer un favor a otro equipo sin que eso impida a mis jugadoras jugar pues se debe de hacer, yo espero lo mismo de los rivales. Aunque no todos lo hagan.
      Os deseo suerte de aquí a final de temporada.
      Fdo: el maleducado

      Eliminar
  31. molt be. Crec que les jugadores d'Oliva pensaran el mateix. Elles encara no han dit res nomes es dediquen a jugar. Els comentaris els fem aficionats del equip i/o adversaris. Ni ha de tot en tots els llocs.

    ResponderEliminar
  32. Tots podem millorar.Aço es basket no vullgau convertir-ho en un programa de tele5 o en un debat al estil de Futboleros.

    ResponderEliminar