viernes, 1 de marzo de 2013

Infantil Femeni: Bellreguard - C.B. Oliva


B.C.BELLREGUARD   16-92    C.B.OLIVA
Parcials: 
1 Periode 1-10    2 Periode 0-18    
3 Periode 2-12    4 Periode 6-13
5 Periode 1-6      6 Periode 5-6      
7 Periode 0-10    8 Periode 1-17
              
Un partit sense molta historia, on la nostra superioritat técnica a marcat la diferencia, ja que si fora per l’intensitat, ha sigut pareguda la dels dos equips. Hem jugat amb la sensacio de anar a mig gas, ja que quan apretavem un poquet feiem 4 o 5 cistelles seguides i despres tornavem anar al tran-tran. Se que es difícil jugar un partit al 100% quan hi ha tanta diferencia entre un equip i l’altre, però en estes categories hi ha que exigir el màxim en cada moment, per a als partit d’un futur tingam eixa intensitat que té este equip.
En defensa, les de mig camp han de millorar en el desplaçament lateral perque ahí som un forat, tenim que arribar a xafar la línea i posar el cos, no servix de res clavar la mà, ja que sempre ens desborden o fem falta.
No pot ser que fallem tantes entrades i tants tirs facils de baix la cistella, estic segur de que d’eixes en fallariem unes 40 (això son 80 punts) i igual en este partit no influix en el resultat, però el pròxim diumenge contra Benifaio (1r de la lliga) si els perdonem eixes tan fàcils, després elles no serán tan generoses i les farán.
Després en atac estatic quan es marca una jugada totes es menegen i saben on colocar-se però quan la base no marca res, ja no sabem que fer ens quedem parades mirant a la de baló. Hi ha que oferir-se i donar linies de pase, tallar, bloquejar… totes eixes coses sabem fer-les però si no les posem en pràctica no serveix de res.

Nota 1: Se que estem fent una bona temporada, i que sols em perdut 1 partit, però quan m’en vaig cap a casa no m’en vaig en la mateixa  sensacio en la que mén anava l’any passat (i l’any passat sols vam guanyar 1 partit en lliga). L’any passat arribava i estaba content per el treball que havieu fet i sabia que ho havieu donat tot en el camp, però enguany com a que falta algo en cada partit, se que podeu donar mes cada una de vosaltres i avore si a partir de ara ho feem.
Nota 2: Este equip m’agrada per una cosa perque ningu pot saber qui será la que hui ho fará millor, en cada partit es una o varies la que destaquen hui ha sigut Sandra, però cualsevol de les 12 o pot ser, es un equip amb un gran fons d’armari que cada semana ix una, esperem que este diumenge siguen les 12.

No hay comentarios:

Publicar un comentario