viernes, 22 de febrero de 2013

Infantil Femenino: C.B.OLIVA 57-18 C.B.ANNA

Por Manel García

C.B.OLIVA   57-18    C.B.ANNA

1-Periode  (4-2) Al igual que la semana pasada començem el partit amb dubtes en atac, on perdonem massa pero l’actitut defensiva m’agrada.

2-Periode  (14-0) A partir d’este quart hi ha un augment de intensitat per part de les 5 jugadores que están en pista, totes recuperen balons, totes agafen rebots están molt concentrades en el partit.

3-Periode  (9-2) Vist el parcial del segon periode, l’equip rival desidix posar-se en zona, pero no ens afecta en absolut ja que la intensitat siguix sent molt elevada i seguim jugant al ritme que nosaltres volem.

4-Periode (13-0) Ixen a pista les mateixes jugadores del 2 quart (Claudia, Sandra, Raquel.G, Elena i Angela). I en ningún moment ninguna de les 5 es relaxa, no pareix que l’equip rival ens defenga en zona ja que nosaltres som capaçes de ixir un i altra volta al contratac, i si per una d’eixes l’equip rival es col·loca, ataquem amb cap buscant espais, rodant el balo i fent tirs comodes.

-Uns 20 primers minuts molt bons on hem jugat al ritme que nosaltres posavem i per aixo el resultat al descans de 40-4, encara que el resultat podría haver sigut molt mes ampli si haverem fet totes les entrades facils que fallem o tirs de baix la cistella.

5-Periode (4-5) Començem el quint periode i  ixim totalment dormides perque en 3 minuts ens fan un 0-5 (ens fan mes punts en 3 minuts que en 4 periodes) i mes que haveren pogut ser ja que ens perdonen un parell de cistelles facils, al final en els ultims 10 segons recuperem dos balons i fem dos cistelles per maquillar el marcador pero no per a millorar la imatge.

Parcials de 6, 7 i 8 periode: (4-3) (4-4) i (5-2)
Seguim amb la mateixa dinámica del ultim periode en defensa ens desborden molt facilment pel centre, es despisten en els marcatges i sempre hi ha alguna jugadora asoles, no defenem lines de pase. Tot aixo en defensa, i si digueren que en atac estem fent les coses be dius bueno, pero no, no pot ser que en tota la segon part traem 3 o 4 contratacs contats, en quan en la primera part en 1 minut ne feem mes, cansades? No crec perque ninguna jugadora juga dos quarts seguits, ja que anavem alternant els mateixes cinc.

Nota: La semana pasada ja ens va pasar algo paregut, però en Alcudia sols van ser 10 minuts de baixa intensitat, i hui ha sigut tota la segon part. Avise de que en uns altres partits no ens servix de res fer mig partit molt bó, perque sino estem actives durant tot el partit algún susto ens emportarem.