martes, 12 de febrero de 2013

INF FEM: EMBA ... 13 - 86 ... C.B. Oliva


Manel García Leal:
E.M.B.A      13 – 86      OLIVA                              
Despres d’un paro de 3 jornades descansant, arribavem a Alcudia en la intenció de recuperar el ritme de competició, el nostre joc, i seguir millorant com a equip amb la bona temporada que estem fent.
1.- Periode (0-6) Començem el partit amb molta intensitat i recuperant molts balons en la primera línea defensiva pero no es reflexa la superioritat que va haver per la gran cantitat de entrades i tirs facils que fallem. Encara que en atac estatic no som capaçes de rodar el balo i buscar les millors posicions, perdem pases tontos i fem tirs en males posicions.
2.-Periode (1-16) Seguim amb la mateixa presio, mateixa intensitat i ara si conseguim finalitzar els contratacs, i amb 3 o 4 pases som capaçes de acabar de part a part del camp, sense fer falta botar el balo.
3.-Periode (0-12) 4.-Periode (0-12)
Cambiem la defensa presionan i cuntinuem ampliant la ventaja al marcador, pero la diferencia en el marcador podría ser molt mes abulta si ferem totes les entrades facils.
Al descans el marcador es 1-46
5.-Periode (2-12)  6.-Periode (4-18)
La actitut i la intensitat del equip seguix sent molt bona, i a pesar del continu canvi de defenses, totes están concentrades i seguim amb el mateix ritme de partit. En el 6 periode fem un nou sistema de atac estatic que ens permitix conseguir cistelles facils, i si no fos perque no fem del tot be les fintes de recepció haverem sigut major la diferencia en este periode.
7.- Periode (5-4)  8.- (1-6)
Mala defensa on som molt facilment desbordades i on permitim que ens agafen 2 i inclus 3 rebots en la mateixa jugada varies vegades. En atac es un caos total ja que al no defendre com toca no ixim al contratac, i en atac estem molt estatiques sense oferir bones linies de pase o preñen males desicions.


Aspectes bons del partit:- M´ha agradat molt la solidaritat que hi ha en atac, on no hi ha ninguna que abuse del bot de balo i s’observe la jugadora millor colocada.
-En defensa 17 de les 19 faltes que fem son de les jugadores que defenien en primera línea, ahí es veu la gran intensitat que han posat per voler presionar, a vegades en exces i es feien faltes innecessaries. Fins el 6 periode no ens fan la primera cistella en joc, que es quan començem a baixar la intensitat.
-La rapidesa i lo clavades que estaven en el partit que quan he probat una defensa o un sistema que no haviem fet mai, s’ha fet com tocava.
Aspectes roins del partit: La baixada de ritme que em pegat en els ultims dos periodes que a embrutat el gran partit que portavem fet. En este tipus de partit no afecta al resultat pero en un partit complicat, en 10 minuts roins poden costarnos la victoria.
Destacar el bon cap de semana que han fet Gabriela i Angela on en este partit han estat molt acertades en atac i en defensa han cumplit amb nota, i amb les cadets tambe van acabar contents amb el seu treball.

2 comentarios:

  1. Dar la enhorabuena a las jugadoras y a Manel por su labor. Después de estar varias semanas sin jugar es lógico que se falle más de lo normal, el equipo tiene que entrar de nuevo en "calor" pero de todas formas esto hay que corregirlo para que no nos pase en situaciones parecidas en el futuro cuando sean partidos más complicados y parejos. Tenemos que conseguir anotar con más facilidad y en defensa hay que recordar que los partidos duran 40 minutos y no 30, ni siquiera 39,.. y hay que morder de principio a fin,.. hay que tener siempre hambre por más,.. el día que nuestro apetito este saciado será el principio del fin.

    ResponderEliminar
  2. Agarrem carrereta que ara be lo bo.

    ResponderEliminar