lunes, 18 de noviembre de 2013

Sr. Femeni: C.B. Oliva … 96 – 34 … El Verger

Tocaba jugar contra la “cenicienta” del grupo, pero no bastaba con ganar, el partido debería servir para mejorar el juego y para seguir creciendo tras la mejoría de las últimas semanas… esos eran los principales objetivos para este partido… después ganar de más o menos puntos era secundario, cuanto más mejor pero no a cualquier precio, no sacrificando el juego del equipo…
Comienza el partido… primera jugada muy buena… a partir de ahí pasan 5 minutos… el resultado es 6-4 y se han realizado 10 cambios de jugadoras, 2 quintetos completos a la vez… la defensa brillaba por su ausencia… las rivales llegaron a coger 4 rebotes seguidos en varios ataques… en 4 ataques consiguieron coger 2 o más rebotes y encima tiraban solas sin ninguna defensora encima… a eso había que unirle nuestro ataque desordenado, todas al mogollon, sin guardar distancias ni espacios… así no se podía jugar… de ahí al final del periodo mejoramos algo en defensa, donde somos más agresivas y en ataque donde sin hacer nada raro conseguimos crear ventajas y buenas posiciones solo con guardar un orden… 21-7 acaba el periodo…
Los parciales siguientes: 27-10; 25-14; 23-3.
No puedo decir que me gustará nada del equipo en los siguientes periodos, si lo hiciera mentiría… si que es cierto que en algunos tramos del partido mejoramos algo la defensa (sobre todo en el último periodo) pero nunca estuvimos al máximo de nuestro nivel y capacidad… y en ataque no es que estuviéramos mal, es que no estuvimos…  no jugamos a baloncesto, jugamos a tratar de hacer canastas lo más rápido posible… y eso esta bien cuando llegamos en superioridad numérica pero no cuando jugamos el 5x5 posicional y sin adquirir ventajas tratamos de acabar como sea sin realizar jugadas ni movimientos que nos generen buenas opciones… si hicimos puntos fue por nuestra superioridad técnica y física…  por nada más… y eso no es suficiente… el trabajo realizado en ataque no nos sirvió para nada… de los 40minutos de juego quizás solo fueron provechosos, si sumamos todo, unos 6-7minutos… y eso contando los contraataques y transiciones rápidas…

Esa ansiedad de querer anotar con tanta velocidad hizo que falláramos más entradas que nunca… solas cara a canasta y fallábamos… algo que no hubiera ocurrido si nos hubiéramos dedicado a jugar normal… estoy convencido que si no hubiéramos estado tan ansiosas y hubiéramos jugado un baloncesto acorde a nuestra filosofía, sabiendo leer las situaciones y sabiendo trabajar cada jugada y movimiento hubiéramos superado la anotación conseguida de mucho… “si tienes prisa, vístete despacio”.

38 comentarios:

  1. I no dius res del principal culpable de les precipitaciòs i preses de les xiques, "el arbrit" ??. Això no li lleva a tindre que reconeixer que 4 o 5 jugadores valdria mes que no haveren jugat,van estàr de pena.i la resta tampoc es que es lluiren especialment.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Donçs menys mal que van estar de pena les jugadores, si arriben a estar be aço haguera sigut una masacre. Jo les vaig vorer intenses, molt intenses i tal volta en massa ansia de fer moltes coses. El arbrit? molt dolent, aixina es difícil jugar un partit de bàsquet.

      Eliminar
  2. Que no ho fan fer be es cert. Pero hi ha que preguntarse que les va dur a eixa precipitacio. No tenen elles tota la culpa. Va ser un partit lleig i trabat.

    ResponderEliminar
  3. Tota la culpa no la tenen lea xicones i el arbrit,tù tambè vas colaborar en tant de canvi seguit i massiu. Lo llogic es que si traus un quintet que no funciona,vages fent canvits fins trovar un cinc que funcione.lo que no pot ser es canviarles de cinc en cinc. que dins de eixos quintets no hi havia ninguna jugadora que ho fera be ??. Festeu vore que tu tambè vas patinar,i prou.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ha parlat el catedratic del básquet femeni de la comunitat valenciana... amen.

      Eliminar
    2. I tu eres el gos falder d'oscar,que en cuant veus que rev cualsevol tipus de critica desfavorable,eixes a defendrelo com un pit-bull. Encara no t'he lletgit mai una critica en contra d'oscar,i mira que hi han hagut moments per ferli-la.

      Eliminar
    3. Jo no sé qui es el que ho ha dit, però et puc dir que no va mal encaminat. Tot va contribuir a eixe desgavell, i una de les coses varen ser els canvis. Igual tú no vas vore el partit i defens a cegues.

      Eliminar
    4. Et puc assegurar que el tal joan no haurà vist ni 10 partits de les xiques,desde que aquest equip existeix.i a lo millor m'he passat i tot.

      Eliminar
    5. Ni ha molt de entes en este blog, caldría saber si son entrenadors, si alguna volta ho han sigut i si coneixen al equip com el pot coneixer el seu entrenador. Si ha fet cambis de cinc en cinc jugadores será per alguna rao. Aço es un joc d´equip i si el equip en general no funciona es cambia tot i punt, era un partit en el que es podia fer, un partit per a fer proves i prendre decisions no habituals, ell sabra lo que es millor per al seu equip. En fi, la humilt opinio d´un ignorant del basquet... jo no soc el catedratic de la comunitat valenciana... encara que crec Joan que te has quedat curt, deu ser de tots els paissos catalans.

      Eliminar
    6. Jo no tinc perque criticar a Oscar açi, ja ho fea fa molts anys quan era jugador seu, que en l´equip havien prou discussions, pero he de reconeixer que en el pas del temps tenia rao en les seues decissions i com sap mes que jo de bon tros no tinc que vindre a dirli com ha de fer la seua faena que ha demostrat en molts equips i durant molt de temps el seu nivell com a entrenador, cosa que no sabem si tots estos anonims han fet, de ells soles sabem que comenten açi i prou, i moltes voltes desde el desconeixement.

      Eliminar
    7. Home Joan no es l´unic que defen a Oscar, som molts el que el coneixem i sabem que si fa algo es per alguna rao, no porta quatre dies en aço i ha demostrat en moltes ocassiones que sap lo que es fa, encara que podem no estar d´acord en algunes decissions que pren i que nosaltres no fariem si forem entrenadors.
      Per cert, la semana pasada em van dir que jo era el catedratic i ara eixe calificatiu es per a un altre.

      Eliminar
    8. El que passa es que a Oscar el perdien, el perden i segurament el pedran les formes i no el fondo. De basquet sap, això està clar, pero de comportament a les banquetes no

      Eliminar
    9. Pero açi que es valora el plantejament o decisions de l'entrenador o el seu comportament? tens un greu problema, estas obsesionat en Oscar. Festeu mirar urgentment.

      Eliminar
    10. M'agradaria veure per un forat els comentaris d'alguns pares a casa fent els comentaris davant dels seus fills criticant l'actuació de l'entrenador. Que no s'hi val que a tu et canvie, perquè tu eres el millor de l'equip, que havia d'haver canviat a tal o tal, que perquè vos ha canviat a tots, quan només havia d'haver canviat als dos o tres que ho estan fent malament, que si per culpa d'ells t'han canviat a tu. Tots estos comentaris i actituds d'alguns pares, no creuen vostés que es deberián d'analitzar un poc més i no fer els mateixos davant dels nostres hijos/as. A propòsit no creuen vostés que alguns es fiquen massa amb els entrenadors i en especialment amb Óscar, per favor deixen-los treballar tranquils i no increpen més

      Eliminar
    11. Es difiçil que això ho puges vore tu.entre altres coses perque no ocurrix.Ames les xiques ja son dones de 19 i 20 anys,tenen criteri propi,i no es deixen manipular per pares i entrenador.
      Abans,de menudes si que es deixaven manejar per els pares.i si l'entrenador dia vert,pues era vert,encara que fora roig.Això tambè tendrìa que tindreu en comter l'ntrenador,que de vegades es pensa que està tratant en xiquetes.

      Eliminar
    12. Pare del Basquet Oliva21 de noviembre de 2013, 10:45

      aixo de que el entrenador es pensa que esta tratant en xiquetes es difícil que ho sapigues tu, a no ser que et claves dins del seu cervell. Estic en l´anterior anonim, ni han pares que ens pensen que sabem mes que els entrenadors i els nostres fills es riuen prou de les nostres opinions.

      Eliminar
  4. El equip va fer el que debía de fer, guanyar per molts punts i jugant totes. Estos partits no es poden valorar com uns altres.

    ResponderEliminar
  5. Es critica al Oliva que es el que va guanyar de palliça, algo tindria que vorer el plantejament del equip visitant per a no fer el joc habitual... em va sorprendre que no defengueren en zona les de Verger. Es un pas avant per part d´elles.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es evident que Oscar fica la cònica de l'Oliva. La critica al joc del Verger ja se la faràn ells, si volen, clar.

      Eliminar
  6. Oscar fa la critica del joc del seu equip i açi ni ha gent que faça el que faça entra a atacar a l´entrenador. Uns diuen que a voltes Oscar se ha guanyat que el critiquen, lo que es cert i critiquen als que el defenen per no criticarlo. Pero no he vist mai que eixos critics li reconeguen els seus encerts. Açi ni ha molta gent en ganes de fer mal.

    ResponderEliminar
  7. Pues jo el que crec es que hi ha molta gent que comenta i no veu els partits. A la fi i a la cap, llegint el que diu Oscar pots ficarte al seu costat o en contra sense la necesitat d'haver estat present. I no sols en els partits de les xiques. Pasa en els altres comentaris d'altres equips. Es el que es diu: "parlar per no callar".

    ResponderEliminar
  8. jo pense que no es deuria ser tan dur amb el joc de l'equip. es dificil jugar be quan eres molt superior. passa a tots els esports, normalment juques millor quan millor es el rival. la bronca de l'entenador de Oliva va pareixer una falta de respete a les de Verger que anaven perdent de palisa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I si la mateixa bronca es en un partit que es perd es una falta de respete al rival? Açi al final no es podra dir res ni l'entrenador a les jugadores.

      Eliminar
  9. Jo crec que sempre estem amb el mateix, que si l'entrenador diu açò o diu allò, que si els tira la baralla o no se les tira, que si tènia que haver canviat a una o dos jugadores o que no, però al final de tot el que dóna la cara per l'equip és L'ENTRENADOR en este cas és OSCAR, amb tots els seus defectes i virtuts que té, jo crec que al final pareixem criatures en compte de persones adultes, també pense que una majoria de què critiquen només ho fan des del saló de casa sense haver vist el partit, deixem de criticar tant i recolzem un poc més a l'equip o equips i als seus entrenadors, que ja tenen prou d'intentar traure bons resultats. Tinguem present que no entrenen res més ni menys que un sol dia a la setmana, els divendres per motius que la majoria saben "están a València estudiant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per fi un comentari en trellat que tant es tiren en falta en este mon d'interaccio.

      Eliminar
  10. El quintet inicial esta format per maria, eva, olaya, naomi i Cecilia i es cambiat despres de un atac visitant en el que agarren mes de tres rebots. entren gloria, angels, patri, marina i lorena i la cosa no millora massa i torna a cambiar a les cinc jugadores, esta volta entra julia en les cinc del principi, no recordé qui es queda fora, crec que olaya... i ahí comença a funcionar un poc la cosa. Jo no trobe que la decisio resultara roin, i mira que no soc partidari d´aixo, pero no soc entrenador i no vaig a valorar el perque es fa, pero la veritat es que agrade o no va donar resultat. Es mes, si te agafen varios rebots en cada atac i eixa es la rao de la sustitucio, a qui deixes en pista si es una faena colectiva? Sols es una opinio.
    Jo si que vaig vorer el partit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara resulta que la entrada de julia va solucionar el problema dels rebots.no en façes riure que "me troncho",amb la tonteria que acaves de dir.
      Tu trau a les cinc millors,o a les cinc que estigen mes en forma,i voras com no hi hàn problemes de rebots ni de ningun tipus.i deixat els experiments per a cuant el partit agafe bona direcciò.

      Eliminar
    2. On has lligit que Julia es la solucio? dic que els cambis van fer reaccionar a les jugadores, no que per una millorara la cosa, aixo sols ho penses tu dient que traguen a les 5 millors i no tindrás problemas de ningún tipus. Donçs jo pensé que el quintet inicial es un dels millors que es poden traure i no va pasar lo que tu dius. La qualitat es important, pero mes encara la motivacio, eixe es el problema que vaig vorer jo al principi i que es va solventar en eixos cambis radicals, les jugadores van reaccionar independentment de qui estiguera en pista, ara si vols entrendeu be, i si nos donçs mala sort.

      Eliminar
    3. Digues el que digues li donara la volta per a criticar a Oscar i les seues decissions, si te que tergiversar les teues paraules ho fara sense escrupuls, pareix que Oscar li dega algo, tal volta diners.

      Eliminar
    4. Diners segur que NO, ell no te prou categía per aixo

      Eliminar
    5. Joan segurissime que Oscar no le deu cap de céntim

      Eliminar
    6. A día de hoy no le debe ni un céntimo a nadie y mucho menos a la catarata de anónimos que aquí comentan... tampoco les debo ningún tipo de explicación... ni me tengo que justificar ante ellos... faltaría más... Yo solo les debo lealtad a los míos, solo me importan mis jugadores/as... lo que piensen unos desconocidos sinceramente es que me la trae al pairo... Su opinión para mi tiene el mismo valor que si viene uno y me dice que entre Michael Jordan y Steven Quincy se queda con este segundo para jugarse el anillo de la NBA en el 7º partido de las finales... pues vale, me parece muy bien... yo me quedo con Michael Jordan... así que sigan diciendo lo que les de la gana, que estamos en un país libre con libertad de expresión aunque muchos se empeñen en lo contrario...

      Eliminar
    7. donçs açi li volen retallar eixa llibertat d´expressio a alguns, ni ha gent que es pensa que pot dir lo que li dona la gana i no admiteix ningún comentari en contra.

      Eliminar
    8. Oscar,lo que tu me dices siémpre, aplicatelo a ti mismo.no hagas caso.los padres y seguidores, podemos estár mas o menos de acuérdo con muchas de tus decisiónes,pero como lo que importa es que las chicas las acepten y las asuman de buén grado,pues no hay nada más que decir,adelante con tus ideas. Jesús garcia

      Eliminar
  11. Xe joan, o teresa,o com et digen,te se veu el plumero a km. de distancia.tin un poc de vergonya i callat. segur que fa molts de anys que no veus un partit de les xiques""PILOTA"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja,per ahì dalt ja ho diuen ; go... fald... jajaj.ja s'ha donat a coneixer,iguàl que algùn qu'altre mes,moltes moltes vegades,no es d'àra.

      Eliminar
    2. ara en serio, qui eres tu per manar callar a ningu? compartir les opinions de Oscar es ferli la pilota? donçs som prou els pilotes, farem un club de pilota valenciana. I els que van sempre en contra que son? Uns amargats? uns intolerants? uns perculeros? Digues el que vullgues i deixa dir lo que vullga a Joan i al resto de nosaltres, que a tu ningu te ha dit que et calles quan tenim mes raons per a fer-ho.

      Eliminar
  12. Jo no necessite ferli la pilota. Tu tal vegada no tens un altre entreteniment que clavarte en ell, no dire el que pense de gent com tu que sols vol clavar cullerada.

    ResponderEliminar