lunes, 18 de noviembre de 2013

SENIOR “A”… C.B. OLIVA… 73 – 63 … GENOVES


Tras el partido de la semana pasada en Gandia donde no ofrecimos nuestra mejor versión y el equipo quedo un poco tocado, recibíamos a uno de los equipos con mejores resultados de la liga…
El equipo salió como últimamente hacemos en casa… agresivos en defensa y con dudas en ataque… llegamos igualados al ecuador del primer periodo, tocaba dar el arreón con los cambios realizados que nos daban un plus en ataque… pero no fue así, el ataque fue previsible y sin las ideas claras… algo que fue aprovechado por el equipo visitante para obtener sus máximas rentas a favor, acabando el periodo 10-18.
El 2º periodo lo comenzamos muy fuertes en defensa y muy agresivos cara al aro rival… somos capaces de recuperar balones y salir rápido a la contra, y cuando no hay contraataques circulamos rápido el balón buscando buenas opciones hasta conseguir la mejor para finalizar… en 5 minutos damos la vuelta al marcador con un parcial de 19-2… era el minuto 15 de partido, 29-20 en el marcador, y con la sensación de que habíamos despertado y de que teníamos el partido controlado… pero nos paramos, los rivales hacen ajustes defensivos y en ataque juegan con más cabeza… nosotros no somos capaces de aguantar el ritmo impuesto y eso lo aprovecha el rival para evitar nuestra escapada y reducir diferencias…  36-30 al descanso gracias a una canasta en el último segundo…
Tras el descanso tocaba salir a morder en defensa y abortar el impulso del equipo rival que trataría de remontar… pero no somos muy efectivos, estamos flojos en algunas defensas que nos castigan anotando, llegamos muy igualados al minuto 25… 41-39, los cambios no mejoran al equipo y perdemos el control del juego, el ritmo de partido lo marca el rival que se adueña de la situación… así se adelantan en el marcador al final del periodo 48-52.
El último periodo lo empezamos defendiendo a tope, y atacando con mayor determinación el aro rival… 15-5 en poco menos de 5minutos que nos pone por delante en el marcador 63-57… a partir de ahí nos adueñamos del partido, del control de juego y jugamos con inteligencia en ataque, pero lo que realmente nos dio el partido fue una gran defensa que con el paso de los minutos fue poniendo más nerviosos a los rivales que fueron precipitando sus ataques. Al final ganamos 73-63… un partido que podríamos haber ganado de más, pero también se podría haber perdido… no tuvimos el control del juego la mayor parte del tiempo pero si en los momentos importantes del partido…
El arbitraje fue muy malo, para los 2 equipos… aunque según estos árbitros “aquí es que vienen siempre apitar árbitros muy malos y nosotros somos buenos”… tomamos nota del apunte… aunque para su información de todos esos árbitros “malos” que vienen a pitarnos muy pocos lo han hecho peor que ellos… y no recuerdo a ninguno que se negara a darle la mano a un entrenador de forma despreciativa… pues menos mal Toni no le dijo nada, si llego a estar yo en el banquillo no se lo que me hubiera hecho… a saber.

NOTA: el juego no fue brillante, pero el equipo se mostró unido y trabajo de principio a final… y eso es lo que al final te hace crecer y ganar… hay que seguir trabajando todos juntos y unidos.

23 comentarios:

  1. Quin patiment de partit, pintaba mal la cossa al inici, pero al final vam poder refermos i guanyar. Ni han coses que es deuen millorar i alguns jugadors deurien de aportar mes a l´equip.

    ResponderEliminar
  2. Bon partit del senior, son dels partits que fan aficio, estos son els partits que dona gust vorer.

    ResponderEliminar
  3. els arbitres casi es carreguen un bon partit, els dos equips van acabar fins els ous dels del silbato.

    ResponderEliminar
  4. El pelat era molt bo....com tenia el numero 9....Quin prepotent!!! I lo pitjor és que en més de vint-i-cinc anys que porta a l'arbitratge no ha canviat res ni mica...sempre buscant l'enfrontament i el "lio"...que no es va endur la fitxa del delegat de camp perque no li van donar la clau del vestidor!!! A l'altra que vatja al Steple Centre....menudo estirat!!!

    ResponderEliminar
  5. Si no apareix Carles no guanyem el partit ni en una semana juant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Carles? quin partit vas vorer? mes importants van ser jugadors com Juanvi en la seua defensa tot camp o Francesc i Antoni. Carles va tindre aparicions pero els que ens mantenen en partit son uns altres.

      Eliminar
    2. Saps quantes faltes li van fer a Carles?
      Saps quants jugadors diferents van eixir a intentar parar-lo?
      Es cert que la feina de Francesc, Juanvi, Antoni, Victor...és important, sense ells el partit no s'hagués guanyat, però Carles va ser determinant...i no únicament pels punts anotats, que van ser molts...

      Eliminar
  6. jo crec que Antoni o Victor reben mes faltes per partit que Carles, senzillament perque Carles no es tan atrevit al contacte. Es una opinió i no una ofensa a ningú , no m'acribilleu

    ResponderEliminar
  7. Poptser en altres partits...però estem parlant del partit del dissabte...I en este Carles va rebre més faltes que ningú i va ser més determinant...sense menysprear el partit de ningú que, en termes generals vaser bo.

    ResponderEliminar
  8. I esta semana no hi ha crónica del B? en les ganes que tenia de parlar jo d´eixe partit per enterarme del que va pasar en alguns jugadors.

    ResponderEliminar
  9. El B va guanyar de palisa i va primer. Ja tens la crónica marujo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home, jo vaig vorer que dues persones sen van anar abans de acabar el partit i voldria saber les raons. Si es perque no varen jugar tinc que recolçar les decisions del entrenador, que esta fent lo que pertoca i censurar estes actituts egoistes. De totes formes son grans jugadors que deuen recuperarse.

      Eliminar
    2. Si, es perque no van jugar, estaben acostumades a fer el que volien, no soles ells, esperem que reaccionen perque son molt bons jugadors.

      Eliminar
    3. hi ha que va canviar de equipo la temporada pasada per que ell va voler. ara igual demana anar al A

      Eliminar
    4. qui canvia de equip perque vol? jo tenia entés que eren els entrenadors qui ho decidien

      Eliminar
    5. Quina manera mes sutil de cambiar la conversa de dos que no tenen compromis i damunt sen van de un partit faltant el respete a tots a un altre, que segons el entes juga on vol.....
      El talent sense compromis ni gana de sacrificarse x el equi no val per a res

      Eliminar
    6. Eixos dos jugadors van abandonar la banqueta al descans, i van continuar veient el partit en un altre lloc de la pista snet jugadors inscrits en acta.... A banda d¨una falta de respecte cap el seu entrenador i cap els seus companys, hagueren pogut estar sancionats per l-arbitre del partit... Molt mal per part d-ells. Les desicions dels entrenadors es respecten, i si hi ha alguna que dir es parla abans o despres del partit. actuant aixçi es fotografien...

      Eliminar
    7. El problema es que no estaven acostumats a que un entrenaor manara mes que ells estos ultims anys i en aixo la responsabilitat recau en el club. De totes formes mal per part del jugadors que tindran que cambiar la seua actitut si volen jugar.

      Eliminar
  10. Per favor, aviseu quan Adrià tinga un combat de boxeo, no vull perdemel per res del món... ESPARTACOOO

    ResponderEliminar
  11. jo no vull clavarme en tot aquest embolic però: QUINA JUGADA DE ALLEY-HOOP van fer els dos cracks!!! un sense casi mirar ni carregar braç tirant el balo, i l'altre agafantla i fent-la com si fora la cosa mes fàcil del mon.

    ResponderEliminar
  12. si no van jugar com van fer eixa jugada?

    ResponderEliminar
  13. hi ha molta gent que te ganes de lio. aci es deu comentar elpartit del A. no se a que ve parlar del B si a l'article d'Oscar ni s'anomena. l'actitud dels dos jugadors la deu corregir l'entrenador, el cb oliva i ells. quan menys es parle aci millor si volem el be del club.

    ResponderEliminar
  14. Està clar per què Oscar no ha fet article del B. Al contrari de molts altres, elll sols cometa allò que veu. I com que estva ejercint d'entrenador del Senior femení al mateix temps que jugava el B, no va poder veure el partit d'aquest equip, i per tant no pot comentar algo que no ha presenciat de primera ma...alguns deurien agarrar ejemple...
    En quant els dos jugadors que no van jugar, ells saben perquè no van participar...i en les seues mans està redreçar la situació. Si son adults...que comencen a comportar-se com a tals....

    ResponderEliminar