domingo, 22 de diciembre de 2013

sr Femenino: Tavernes ... 42 - 77 ... C.B. Oliva

No hay crónica esta semana... no pude ir al partido así que no lo voy a comentar... solo decir que el resultado es muy positivo, que se gano en un campo difícil y que al parecer impusimos nuestro mayor ritmo de juego durante todo el partido, estando muy acertadas en los tiros exteriores. Además tengo entendido que fuimos capaz de frenar a su jugadora referente tanto a nivel individual como con trabajo colectivo.
Dar las gracias a Paco Sempere por ir al partido en mi lugar. 

24 comentarios:

  1. Tranquilo Oscar,que(aunque resumida) esta semana hago yo la cronica .
    Gran partido el jugado ayer por las chicas del c.b. Oliva,que a pesar de no haber comenzado bién el partido,con un parcial en contra de 12 a 6.llegados aproximadamente a mitad del primer cuarto,fueron entrando en el partido hasta terminar ganándolo.
    Al inicio del segundo cuarto ya se vió por que derroteros se iba a desarrollar el resto del partido,el trabajo defensivo global del equipo y la defensa que se desarrollo sobre las jugadoras clave del tavernes,era extraodinario,y era cuestión de minutos que se pudira romper el partido a nuéstro favor,ya que habia que sumar al mencionado trabajo defensivo,un gran acierto en el apartado ofensivo,tanto en posicional como en transiciones rapidas y contrataques,destacando en especial los grandes porcentajes obtenidos en el tiro exterior,que terminaron por minar la moral de las jugadoras valleras,esto, unido a su cansancio,producto del alto ritmo marcado por las olivenses durante todo el partido,hizo que se llegara al inicio del ultimo cuarto,con el partido ya decidido.
    Destacaron por el oliva,ante todo el colectivo.y en particular Patri,que hizo de todo,y todo lo hizo bién. espectacular en el tiro exterior.Maria que estuvo genial en ritmo,intensidad y dirección,con pases y asistencias de concurso,y la gran segunda parte que se marco Naomi,que metió casi todo lo que tiró.también partido completisimo de ceci, marina y eva,tanto en defensa como en ataque.
    También gloria,angels y olaya tuviéron sus momentos de brillo a lo largo del partido.y no quiéro olvidarme de lorena y julia que cumpliéron sobradamente con su rol,en los minutos que dispusiéron en cancha.
    Destacar que todas las jugadoras anotaron(excepto julia)y que todas aportaron en defensa,sin excepción.como muestra decir que se dominó al tavernes en el apartado reboteador,y eso tratandose del tavernes habla bién a las claras de la implicación y concentración que mantuviéron durante todo el partido todas las jugadoras del oliva.
    JESUS GARCIA.

    ResponderEliminar
  2. Bona cronica.pero no hi hagè res negatiu en el oliva en el partit d'ahir ?. Ho dic perque acostumats a oscar que sempre destaca lo negatiu per damunt de lo positiu...........

    ResponderEliminar
  3. Home tots saben com es Oscar i mai esta content en res. Enhorabona a les jugadores i al responsable de portarles en aquest partit.

    ResponderEliminar
  4. Hombre,por buscar algo negativo en el partido de ayer,decir que el porcentage en tiros libres por parte del oliva,fué muy bajo,impropio para jugadoras de ese nivel.pero no se ya si esto es positivo o negativo,por que se da la coincidencia que en los ultimos tres partidos el porcentaje en los tiros libres ha sido muy bajo,y sin embargo el juego del equipo ha sido mejor que en los anteriores partidos,y se ha ganado a pego,denia y tavernes.
    Ayer también se fallaron algunas canastas muy faciles(en contrataques)de las que no se puéden fallar.pero buéno,despues del partidazo que se marcaron las chicas,no he creido oportuno mencionar fallos y errores.ya habrá tiempo para eso.Ademas,yo no soy Oscar.Por cierto,mencionar que el arbitro tuvo una buéna actuacion, aunque se comió alguna que otra falta antideportiva de las jugadoras del tavernes,limitandose simplemente a señalar la falta. Jesus garcia.

    ResponderEliminar
  5. Fallar tirs lliures sempre es negatiu, pero si fallant asegureu les victories continueu aixina.

    ResponderEliminar
  6. Molt be la cronica jesùs,directa,clara i al gra.i sobre tot fidel a lo que va ocorrer a la pista.el feliçite a tu per la cronica i a les xicones per el partidas que feren,¡¡enhorabona!! .

    ResponderEliminar
  7. Eh Patri!!! rubia eres una megacrack ens vas deixar flipats,i la n° 4 tambe es molt bona.la veritat es que teniu un gran equip. Uns valleros

    ResponderEliminar
  8. El Tavernes, és moooolt irregular, aixi no poden aspirar a res. Lleves a dos jugadores, i......

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es que el tavernes siga irregular,el que passa es que te uns punts forts molt marcats,i cuant li agafes la messura i saps com anularlos,el equip baixa molt. Tot el contrari li ocurreix al oliva que es tot versatilitat i dispossa de cantitat de jugadores de diferents registres.son imprevisibles,en positiu,clar està.

      Eliminar
  9. Pues a mi este Tavernes ,m'ha agradat mes que en els altres dos partits. Pense que en el temps faran un bon equip. La 55 per eixemple ha millorat molt. El tema es que l'Oliva sen va ixir, aportant jugadores com Marina i.Ceci que varen fer un partidas junt a les habituals.Enhorabona xiques i a seguir aixi.

    ResponderEliminar
  10. Sí, la 55 i Luz, jugaren més en aquest partit, que en Oliva. Però aquestes xiques tenen un físic i un ritme, difícil de seguir per a qualsevol equip. Aficionat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si pero en oliva estava pilar,i marian va fer un gran partit. En el vostre equip teniu algunes cracks que marquen la diferencia.y lo de la 4 i la 16 ja es per a desesperarse. com les pares ?,son impossibles de parar,son jugadores d'altra lliga.

      Eliminar
    2. Ahi et done la raó. Ahir Maria va estar espectacular, Patri molt bé també. Pero es que els ixia tot a totes, i era per l'actitud: Eva lluitava els rebots en Luz que va acabar fins el pirri de ella, a Naomi li entrava tot , Marina presionava i lluitava els rebots, Ceci va estar impressionant fins que la van tirar... i les altres van lluitar i pressionar, de forma que totes van ajudar a que el partit tinguera un ritme elevat. Així i tot coincidisc en que Tavernes te potencial per a ser un molt bon equip, per altura i per actitud. Temps al temps.

      Eliminar
  11. quant les jugadores ho donen tot es mes fácil que les cosses ixquen be, i aixina es molt complicat que les rivals puguen pararles.

    ResponderEliminar
  12. Al Tavernes, li va faltar aixo actitut. En Denia n'he van tindre, i molta.... I mira!!! Dissabte, no van tindre gens. També seria per la diferència que marcà l'Oliva. Enhorabona per elles. Gran partit. Desde La Vall

    ResponderEliminar
  13. La veritat es que aquest partit va ser com la continuitat (per part del oliva) del ultim quart contra el denia,amb maria,patri i naomi en pla estelar.amb la diferencia de que en aquest partit es sumaren a la festa la practica totalitat de les jugadores del oliva.

    ResponderEliminar
  14. No estoy nada de acuerdo con los seguidores del tavernes que comentan que al tavernes le falto actitud,la pruéba es que tuviéron mejor inicio de partido que el oliva.lo que ocurre es que aqui cada equipo tiene que jugar con sus armas, y saber emplearlas lo mejor posible.
    Si el oliva deja desarrollar al tavernes su tipo de juego y al ritmo que a estas les interesa,el partido ya les digo yo que hubiéra llegado igualado hasta el final,y entonces no estariamos hablando de falta de actitud de las jugadoras del tavernes.
    El tavernes es un buén equipo con un excelente entrenador,que ha mejorado su juego y el rendimiénto individual de sus jugadoras,desde que inició la temporada,pero hay que tener en cuénta que el oliva también ha mejorado mucho,juegan a un ritmo que pocos equipos pueden contrarrestar, y sus jugadoras llevan muchos años jugando juntas,y eso es otra de las ventajas que les diferencia del tavernes junto con la media de edad(entre 17 y 19 años).
    Tengan paciencia con el equipo, que cada dia será mas competitivo,y no tengo ninguna duda que en la segunda fase,en preferente,sera uno de los equipos punteros de la liga.
    Jesús garcia.

    ResponderEliminar
  15. Al Tavernes no li se pot demanar molt més, van tractar de fer el seu partit, però està clar que no poden jugar al ritme que es va portar el partit, no obstant, mentre van poder jugar les seues armes van estar en partit. Felicitats per la actitud i lluita durant tot el partit.

    A la crònica de Jesús sols afegir alguna coseta de més. En l'apartat negatiu destacaria tres coses, la primera és que no es poden fallar 5 entrades a canasta sense defensora, son 10 punts, que en un altre partit poden ser vitals. En segon lloc durant la primera part la segona ajuda defensiva va ser inexistent, una vegada arribava la nostra ajuda per a defendre a la pivot contraria les jugadores del costat dèbil no tancaven a la atacant de la que fea l'ajuda, de ahí van vindre casi tots els punts de la número 55, simplement perque rebotejava a soles i anotava. Per últim destacar també que si bé a 4-5 metres vam estar molt molt acertades, no podem renunciar al tir de 3 punts com ho vam fer. La zona que va montar Tavernes ens deixava tirar de 3, es més, ni puntejaven, i nosaltres l'únic que vam fer va ser fallar 3 triples en el primer quart i no tornar a mirar l'anella desde lluny.

    En l'apartat positiu, a més del que apunta Jesús, també cal destacar dos jugadores que per a mi van ser claus. La primera Maria, sens dubte va ser qui va trencar el partit, i així es veu en la seua entrada al minut 5 i un parcial psoterior de 2-12 que ens posa per davant. El seu ritme durant tot el partit va ser imparable, però no sols això, sinó que al desboradr a la defensora desestabilitzava la defensa rival creant ventajes per a les seues companyes que es van unflar a anotar baix la cistella. L'altra jugadora amb gran incidència en el partit va ser Ceci. Amb la seua entrada a pista va parar la anotació de la pivot rival, va ser la peça defensiva que li faltaba al equip, i a més en atac va estar molt bé anotant moltes cistelles complicades.

    La resta del equip també va estar bé com a equip i individualment. De Glòria destacar que una vegada ix en el segon quart va saber mantindre el ritme que habia marcat Maria, i a més dirigint l'equip desde la pista. Olaya i Eva no van tindre un gran dia en atac, però en defensa van estar a totes, increibles. Marina i Lorena van cumplir quan van fer falta i van aportar consistència i rebots. Angels va estar a un nivell altísim en defensa, sens dubte la jugadora més en forma del partit, un mal de cap per a la base rival. Naomi en atac va estar imparable amb un acert que rondaría el 80% en tirs de camp, però en defensa molt despistada en les ajudes a les companyes. Patri en canvi en atac va tirar de l'equip mentre el partit es mantenia igualat, i en defensa va estar molt bé, arribant a totes les ajudes contra la pivot rival. Per últim Júlia va lluitar tot el que va poder i encara que el ritme de partit també va anar molt ràpid per a ella va tindre les seues opcions d'atac, però pareixia un poc falta de confiança.

    Jo per la meua part vaig intentar ajudar tot el que vaig poder, però el desconeixement de l'equip en quant a sistemes és un handicap, i com diuen, "quan algo funciona simplement fes les modificacions extrictament necessaries".

    ResponderEliminar
  16. Estic totalment d'acord amb els dos comentaris de Jesús García i Paco Sempere, l'equip va estar formidable inclús gran nivell de joc i confiança, confiança que en alguns partits pareixia que els faltava, però en general MOLT BÉ XIQUES, BONES FESTES I QUE L'ANY PRÒXIM SIGA COM MÍNIM IGUAL QUE ESTE. També aprofite l'ocasió per a felicitar tots els seguidors de l'Oliva, se'l mereixen sens dubte.

    ResponderEliminar
  17. A mi el oliva em pareix molt mes equip que el denia.Cada partit que jugem contra elles en pareixen millors qu'en l'anterior.tal vegada siga qu'el tipo de joc que fan,ens va pitjor per a les nostres caracteristiques,com be diuen per ahì dalt.

    ResponderEliminar
  18. El Tavernes llevant de 5 jugadores senior, la resta són juniors de segon any, aixo tb es tendria que tindre en compte. Si les vostres digueu que són inexpertes en la categoria sènior, aquestes encara ho són més. Bon Nadal a tots

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per aixó i per ser el primer any de jugar juntes el marge de millora es gran. Jo crec que es convertirà en un bon equip al llarg del any. Els ingredients els teniu.

      Eliminar
  19. Ara tan sols demanar que lo de maria-ceci-naomi i marina,no siga flor d'un dia,i mantingen eixe nivell o similar els propers partits.ja se les tirava de menys.està clar que ninguna jugadora pot estàr sempre a nivell 10,pero si hi hà que demostràr certa regularitat,en possitiu,i fins ara no ho estaven fent.
    Bon nadal a totes i a tots.

    ResponderEliminar
  20. BON NADAL PER A TOTS ELS EQUIPS DE BAKET I EN ESPECIAL A LES CHEQUES I CHICS DEL CB OLIVA, ENTRENADORS, PARES Y AFICCIONATS, SON EL MIJORS

    ResponderEliminar