jueves, 19 de diciembre de 2013

Entrevistas... Acepto el Reto

Al parecer a la gente le gustaría que se volvieran a hacer entrevistas de las personas, jugadores y entrenadores del club... lo intentaré... vamos a ver si la gente esta participativa e interesada... para dar ejemplo y por culpa de Paco Sempere que me ha retado... estoy dispuesto a contestar a todas las preguntas que me haga... para facilitarle el trabajo aquí podéis poner las preguntas que queráis, luego él elegirá y ya las contestare cuando me haga la entrevista... también me gustaría saber a quienes queréis que se les haga una entrevista y que os gustaría saber de esa gente, de cualquier jugador/a o entrenador/a... a ver si entre todos nos conocemos un poco más, que a veces parecemos una familia en la que solo nos conocemos los hermanos (los de un mismo equipo) pero no sabemos casi nada de nuestros primos y tíos (otros equipos del club).

64 comentarios:

  1. ¿Cuál es la función principal de un entrenador? ¿Cuáles son las características fundamentales que debe de tener un entrenador en tu opinión? ¿cumples tú con algunas de ellas?

    ResponderEliminar
  2. Que crees tu que le falta a tu club o que le sobra a tu club?.
    Cual debe ser el trabajo de los padres para con sus hijos y con el entrenador?
    Crees que en tu club se estan haciendo las cosas bien hechas?
    Que te paso el año pasado con la directiva?

    ResponderEliminar
  3. A mi m'agradaria saver com va ser que dos jugadores "precisament"de gandia,acavaren jugant en oliva,i a mes coneixent abans que estaves tu d'entrenador ?.es que son massoquistes o quina rao podien tenir,hi hagent,que hi hàn,altres equips en la contornà ?.
    Tambè voldria saver quina ha segut la incidencia que han tengut en la resta de companyes i amb el joc del equip ?.
    Ja possats,una pregunte-reflexiò; No havera segut millor continuar amb el equip format tan sols per xicones naixcudes o residents en oliva ??.No han acavat llevant minuts de joc a les jugadores de casa (ceci,olaya,angels,marina,julia.etc,que porten tota la vida jugant en el oliva ?.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I per qué tan sols en el senior femení. Que es faça donç´s en tots els altres. Tots els jugadors/ores que siguen només d'Oliva o residents, no? O es que et pica algo més eixe equip que altres?

      Eliminar
    2. Espero que Oscar responda a todas tus preguntas-reflexion, pero si no lo hace el lo haré yo mismo.Desde que llegamos ha olova(hace cinco años)hemos sido bién acogidos por toda la gente que forma parte del club.pero lo compruebo dia a dia y año a año,que siempre tiéne que haber gente que de la nota,y seguramente será quién menos espere y quién mejor cara hace cuándo me saluda.En fin,que le vamos ha hacer.JESUS GARCIA

      Eliminar
    3. Jo el que vull saber del que pregunta-reflexiona es si el que li molesta es que juguen més minuts que algunes naixcudes/residents a Oliva, o que vinguen de Gandia.

      Eliminar
    4. No entreu en polemiques, se ha fet una pregunta i ja la respondra Oscar, ademes segurament será d´algu de fora del club aixina que no patiu.
      Per la meua part. Millor quintet historic del club? quin va ser el teu primer equip i que record tens? el teu rival favorit? una persona del club a la que admires? algún any entreneras a un equip senior masculi? que penses dels pares entrenaors?

      Eliminar
    5. Jo crec que li molesten les dos cosses.pero mes ,que li lleven minuts a les de oliva.

      Eliminar
    6. No crec.Sera d'algun amic o familiar d'alguna jugadora afectada,i que no li tinga excessiva simpatia a gandia i als de gandia.

      Eliminar
    7. Però home, com dius aixó de dos xicones que es deixen la pell a la pista tots els partits? Qué te que vore d'on venen? Formen part del Club de Basquet Oliva i del Senior Femeni, i formen pinya en l'equip com qualsevol de les altres. Oscar t'ho pot explicar millor que ningú.

      Eliminar
  4. quin va ser el motiu exacte o el que et porta a ser entrenador? quants anys portes d'entrenador? el teu millor moment? i el pitjor?

    ResponderEliminar
  5. Millor jugadora que has entrenat? Jugadora que mes te ha sorpres en tots estos anys? Com a jugador qui ha sigut el teu millor entrenador? podries fer un quintet de jugadors en els que has jugat? quin ha sigut el teu millor companyer?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. tambe podría dir al millor jugador i al jugador que mes le ha sorpres.

      Eliminar
    2. Millor jugadora que has entrenat? Pero no contestes Irene garì.la vas entrenar molt poc tems,i en aquella epoca era molt joveneta per a poder juzgarla, i va tindre un pas efimer per el oliva.
      La pregunta tindria que ser,Millor jugadora que has entrenat en certa continuitat i trajectoria en el oliva ???.

      Eliminar
    3. Ademes de preguntar tb condicionem les respostes? Que responga el que vullga no?

      Eliminar
    4. que valorem? qualitat o trajectoria? si una es la millor ho es i punt. Que diga la millor en cada posicio, el millor quintet, 1 base, dos alers i 2 pivots.

      Eliminar
  6. t'has sentit com Tom Cruise en "Misión Imposible" amb algun jugador o equip?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quina és la teua por més gran?
      Quin és el defecte que més odies de tu mateix?
      Quin és el defecte que més odies en altres?
      aprecia mes dels teus amics?
      Quin és el teu estat mental més comú?
      Quina consideres que és la virtut d'un jugador o persona més sobrevalorada?

      Eliminar
  7. últimament s'ha possat de moda escriure als blogs dels partits de la categoria sénior femení, creus que és bo o roïn el treball que fas tu o la huesos? No creus que vos esteu arriesgant a que tot lo món vos conega, el que pot tindre males consequències?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. això volia preguntar jo, que penses del treball de esta xica? has llegit alguna vegada algo d'ella?

      Eliminar
  8. Quins entrenadors han sigut els teus referents?
    Que opines de la teua image polemica com a entrenador?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿Quienes han sido tus entrenadores y que has aprendido de cada uno de ellos?

      Eliminar
  9. Si estigueres en una illa deserta que t'emportaries amb tu? amb qui del club estaries més còmode, t'ho passaries millor, en ella?

    ResponderEliminar
  10. ¿Con qué personaje histórico se identifica?
    ¿Quién es su héroe de ciencia ficción?
    ¿Cuáles son sus héroes de la vida real?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. quines son les teues aficions a part del básquet?

      Eliminar
    2. Qui es el personatge mes influient en la historia de la humanitat? I en l'esport? I en la historia d'Espanya?

      Eliminar
  11. d'on ve i per que el malnom de "jugon"?

    ResponderEliminar
  12. El Senior Femenino del Oliva es el centro de atención en muchos blogs, no solo el tuyo también de otros clubs ¿a que crees que es debido?

    ResponderEliminar
  13. Qui ha sigut la persona més influent en la teua labor d'entrenador? els que són els teus referents en la banqueta? amb el teu caràcter per que te vas decantar per entrenar equips de xiques en compte de xics?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Has pensat en ser entrenador del senior A? O del senior B? Tal volta en altre club?

      Eliminar
    2. Que piensas del nivel del basquet femenino? La crisis ha afectado mucho?

      Eliminar
    3. quants anys portes entrenant equips de xiques? per que te vas decidir a entrenar equips de xiques? va ser idea teua o del club? com va ser la teua primera presa de contacte? no preferixes entrenar equips de xics que són menys complicats?

      Eliminar
    4. que diferències notables veus entre el bàsquet femení i el masculí? i entre entrenar a xics i a xiques?

      Eliminar
  14. Amb quin tipus de persones li resulta fàcil o difícil treballar? Dóna un exemple d'una situació en què haja hagut d'anar més enllà de la crida del deure a fi d'aconseguir la realització d'una tasca.

    ResponderEliminar
  15. Vas ser l'entrenador de la majoria de jugadors del senior B. Creus que han arribat on apuntaven? Quins records guardes d'eixos anys?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tratandose de uno de los mejores equipos que ha tenido el club, sino el mejor, por qué dejastes de entrenarlos y los dejastes en manos del entrenador más inexperto del club?

      Eliminar
    2. ¿Cuales son los mejores equipos que has entrenado? ¿Cuáles son las mejores generaciones de jugadores en la historia del club?

      Eliminar
  16. Unes entrevistes als jugadors del A i B estarien be. Per possar noms jo en decantaria per els que han canviat d'equip. Robert i Juanvi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. a les pivots del senior femeni, que son fruit de molta polémica en els blogs, que pensen d´aixo? i coneixerles una mica mes no estaría mal.

      Eliminar
    2. Deurien de ferse entrevistes als capitans dels diferents equips, tant de seniors com d´equips juniors. Despres la resta. Que penseu?

      Eliminar
    3. Aixo estaría be, tambe estaría be una entrevista a Irene Gari que la han nombrat per ahí dalt.

      Eliminar
  17. Quin ha sigut el millor entrenador que has tingut? Eres un jugador fácil de portar? un companyer especial?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿Que diferencias hay entre cuando tú eras un joven jugador y en el baloncesto actual? ¿en que hemos mejorado? ¿en que hemos empeorado? ¿hay algún jugador actual en el que te veas reflejado?

      Eliminar
  18. Que penses del funcionament del club? Que es pot millorar i que cal fer per a millorar-ho?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. "Que canviàries en l'organigrama del Club, respecte als equips existents?
      Que proposaries per a millorar les relacions entre tots els entrenadors, jugadors, pares i directiva?
      D'eixes propostes, creus que la directiva les tindria en consideració o les podria dur a terme?"

      Eliminar
  19. Què és el que et fa diferent de la resta d'entrenadors?

    ResponderEliminar
  20. El Reial Madrid esta fent una bona temporada, penses que guanyaran la copa europea esta temporada?

    ResponderEliminar
  21. Imagina que eres arbitro, que pensarias si tuvieras a un entrenador como tu protestando en la banda? Como actuarias?

    ResponderEliminar
  22. "Que opines de que un directiu siga també entrenador? Seria convenient que tots els entrenadors estigueren en la directiva del club, per a tindre veu i vot en el que competix a les decisions dels equips?"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. directius entrenadors? va en serio? aixo no pot ser home, i lo d´entrenadors en la directiva? en Oliva esteu penjats.

      Eliminar
  23. Que penses de la trajectoria d'Ireni Gari? Veus a alguna nova promessa en les categories inferiors?

    ResponderEliminar
  24. Que opinio et mereixen els entrenaors que defenen en zona en categories inferiors durant quasi tot el partit?

    ResponderEliminar
  25. L'any passat no es va nombrar a ningu deportista de l'any perque l'ajuntament no te diners per a una gala. Segons tu qui i perque deuria de haberlo guanyat? Podries dir els jugadors en major rendiment de cada equip del club? Qui penses que pot guanyar este any el premi a deportista de la temporada? Es celebrara la Gala?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. açi mai se ha sabut quins son els criteris, pareix el balo d´or, qui fa mes gols, qui guanya mes titols, per ser bona persona.

      Eliminar
  26. que et pareix que hagen clubs que es dediquen a fitxar chiques dels equips del voltant desfent el treball que es fan en xicotetes localitats?

    ResponderEliminar
  27. Quines han sigut les persones mes importants en la trajectoria del club?

    ResponderEliminar
  28. Quina image penses que tenen de tu desde fora? Es la que vols transmetre? Cambiaries algo de tu mateixa?

    ResponderEliminar
  29. ¿Quienes han sido los equipos con los que más has disfrutado entrenando?

    ResponderEliminar
  30. Si hagueres de protagonitzar una pel·lícula de que gènere seria? terror? belica?

    ResponderEliminar
  31. ¿Qué esperas para el nuevo año? ¿algún nuevo propósito?

    ResponderEliminar
  32. ¿algún propósito para año nuevo?

    ResponderEliminar
  33. Creus que pots tornar a jugar en el futur o la retirada ja es definitiva? No te haguera agradat jugar en el senior B d´aquesta temporada?

    ResponderEliminar