martes, 8 de marzo de 2011

Junior Masculino: Por FRAN SORIA

BENIDORM-OLIVA

Partit contra un dels rivals directes de la lliga. En casa vam perdre de nou punts i teniem la necessitat imperiosa de guanyar-los.

Primer periode. 11-13 Comencem el partit molt nerviosos els dos equips, sense claretat cara l’anell. Al minut 5 empatats a 2 punts, però ens fan tres contraatacs per perdudes de baló i el marcador es situa amb un 8-4. Temps mort. Demane més valentia i tir exterior. Apliquem allò que hem parlat i fem un parcial 3-9 en menys de 2 minuts. Agafem la davantera en el marcador que ja no abandonariem.

Segon periode. 9-8 Tornem a no tindre bones posicions de tir, però la nostra defensa ens permet mantenir la ventaja en el marcador. Al minut 7 conseguim una ventaja de 6 punts que malbaratem en els tres últims minuts. Acabem el quart amb un sol punt d’aventatge 20-21

Tercer periode. 7-11 Dominem el tempo del partit, però el nostre desacert des de la linea de personal no ens permet escapar-nos en el marcador. Però castiguem amb personals als seus homes més importants.

Quart periode. 22-27 . Anem a per el partit. Incrementem el ritme de joc i agresivitat creant el desconcert en el Benidorm, que no poden seguir el ritme que hem imposat. Passem algunes dificultats amb l’expulsió per faltes de Dani, Oscar i Joan, però aguantem bé i arribem a la fi del partit amb 10 punts d’aventatge. Hem guanyat el partit i el bàsquet average!! Felicitat a tots els jugadors!!

Manel:* (14 punts; 2 faltes; 80% T/L) Últimament li costa molt entrar en els partits. Té que tornar a ser el jugador determinant del primer terç de temporada. En sfan falta els seus tirs i les seues penetracions. 10 dels seus punts els fa a l’ultim quart amb 6/6 en tirs lliures. Ha ajudat a Nico en l’últim tram a controlar el partit.

Joan Escriva(3 punts, 5 faltes; 50% T/L) Molt bon partit de Joan, Sempre intens, tant en defense com en atac. S’ha tingut que sacrificar molt defensant a jugadors més alts i ho fet de manera inmillorable. Segueix així.

Jordi Cortés* (1 punt, 0 faltes, 13 % T/L) Ha començat el partit molt mal; però ha estat clau en el començament de l’últim quart, quan ha mostrat la seua millor cara; amb accions rápides, buscant penetracions i asistint als companys. Ha provocat moltes faltes dels contraris. Ha de millorar necessariament els seus percentages de tirs lliures.

Nico Pallarés (12 punts, 3 faltes 50 % T/L) Està tornant el Nico que volem vore. Hui ha aportat el que li correspon: ha dominant el tempo del partit, ha assumit responsabilitat de cara a cistella i tranquilitat en els minuts finals. Magnífic partit.

Sergi Campos * En els últims partits ha baixat la seua confiança i la seua participació en l’equipEn defensa s’aplica, pero en atac ofereix massa inseguretat. Pot fer-ho molt millor.

Dani Vidal.* (1 punt, 5 faltes 25% T/L) Un dels seus millors partits enguany. Ha estat intens en defensa, lluitant molt i bé el rebot defensiu; s’ha precipitat en les eixides de baló. En el tercer quart ha tingut uns moments en els que ha assumit riscs en atac (ja era hora).Ha de millorar els tirs lliures.

Oscar Puig * (17 punts, 5 faltes, 43% T/L). Ha sigut un malsomni per a la defensa rival. No l’han pogut parar mai. El millor defensor que ha tingut ha estat la mesa d’anotadors que la tirat del partit.donant-nos mal la información.

Albert Calatayud.(2 faltes) Com sempre ha estat un formidable jugador d’equip, assumint el seu rol secundari a la perfecció. Ha entrat en pista per a donar descans als companys i ha estat intens i molt dur (de vegades massa) en defensa. Bon partit i magnífica actitud.

Alex Tomàs (11 punts, 4 faltes, 33 % T/L) Bon partit. En defensa molt bé, fins i tot en els últims minuts quan s’ha quedat com a únic referent interior. En atac ha estat correcte, però ha de participar més. El percentatge en tirs lliures no se’l pot permetre.

Valoració:

Magnífic treball d’equip. Hem funcionat molt bé com a equip, molt seriosos i disciplinats en allò que vos he demanat. El partit la guanyat el equip que ha dominat el tempo del partit; la “guerra” de nervis l’ha perduda el Benidorm amb claretat. Em quede en la cara de satisfacció de tots vosaltres i dels acompanyants, sabent que tots gaudireu del partit. (gràcies a tots)

Tirs lliures. Són molt importants. Hem fet un dolent 43 %. Es absolutament necessari millorar este aspect del joc. A esta altura de temporada deuriem estar rondant el 65/70%. Vos ho vaig demanar com a objectiu fa un temps. Ahí no vos puc ajudar. Es questió de práctica…de vosaltres depen…