jueves, 24 de marzo de 2011

Alevinas: por Manel Garcia

Alevines

Clivius Basquet 50 – 41 C.B.Oliva

Partit jugat el dissabte en Crevillent, després de casi 2 hores de viatge en l’autobús.

Sabiem que seria un partit difícil, però esperavem haver-lo gunyat ja que hi ha prou diferencia en la classificació amb el Clivius, però no ens podiem confiar ja que als últims partits no sabia mostrat la millor cara, i podía pasar cualsevol cosa. No podem posar com a excusa ni al arbit, ni la pista, ni la cistella…però van influir.

-El partit el començem bé en defensa, pero en atac fatal, recuperem balons en defensa però quan ixim al contratac asoles la entrada la fallem (5 entrades asoles segur que es van fallar en este periode) i no pots perdonar tant, perque despres ho acabes pagant. Com ja he dit la nostra defensa es bona ja que sols ens fan 1 punt pero nosaltres ningún. Parcial de este periode 1-0.

- El segon periode continuem en la mateixa dinámica no conseguim fer res en atac, de ahí que fins al minut 12 de partit no fem la primera cistella. El parcial de este temps es de 7-2. També hi ha que dir que l’arbit sols pitaba a un costat ja que durant els 2 primers temps elles tiren 12 tirs lliures (soles fan 2) i nosaltres cap.

-El tercer temps es millora l’atac, acabant els contratacs que antes no finalitzavem però en estatic continuem dubtan. Es guanya este quart( 5-10) i conseguim acostar-nos en el marcador. Resultat al descans 13-12 en contra.

- En el cuart periode l’únic que estavem fent, la defensa, desapareix i ens fan 19 punts en este quart, una barbaritat ( tenint en compte que en total en els altes 3 quarts ens havien fet 13 punts) tot per culpa del rebot, ens agafen tots els rebots que volen i més, gunyant-nos la posición i nosatres darrere d’elles miran com tiren i tiren (en este aspecte em de millorar molt, ens passa en tots els partit). Parcial de este temps 19-11.

-En el quint periode tornem a defendre i no ens fan ninguna cistella en este temps. Recuperem molts balons però perdonem molt en atac i sabent que haverem pogut trencar el partit ací. En este quart 0-9.

-Arribem al últim quart empatats 32-32, però en els 3 primers minuts ens fan un parcial de 9-3( altra vegada ens agafen rebots) i de ahí al final del partit van augmentant poc a poc la seua ventaja, i nosaltres sense fer res per a eviatar-ho. Parcial últim quart 18-9. Resultat final 50-41

Jugadores:

Laura Mena: Venia de una lesio i s’agraix molt que jugara, va tindre por en entrar, pot ser per l’esguinz pero necessitem que torne a ser la Laura dels bons partits.(2 faltes)

Iaissa Morato: Al començament del partit va fallar algunes entrades que en ella no es habitual però despres ho va compensar recuperant balons i ixint al contratac. En atac estatic ella no pot dubtar, sino l’equip tambè dubtarà.(1 falta)

Raquel Laskawski: Va cumplir en defensa, però en atac no se li va vore el pel, menys en un parell de contratacs que va fallar i en uns altres que les companyeres no la van veure.

Sandra Miralles: Li vaig dir que quan tinguerem baló que ixira al contratac i em va fer cas però, va correr pel centre i les companyeres no podien pasar-li-la, en el seu segon quart va rectificar això i va poder acabar en canasta els contratacs. Es va fer mal al braç i li va costar continuar en partit.(2 faltes)

Gabriela Sinapova: Va estar correcta en defensa, es col·locava rapid al seu lloc i no va pedre la posición, però en atac va estar desapareguda i no es va buscar bones posicions. (2 faltes)

Karen Boigues: Va recuperar varios balons i va poder ixir a acabar la entrada asoles, es la que millor va defendre a mig camp sense deixar que pasara ningu per la seua zona.

(3 faltes)

Marina Garcia: Té que confiar més en ella mateixa, sols ataca l’aro quan liu dius, i quan ho fa, ho fa molt bé, però te que decidiro ella. Va haver una jugada que li vaig dir que pujara el balo li la passara a Iaissa i tallara i va ixir be. Les companyeres han de buscar-la mes ja que talla asoles i no la veuen. En defensa va estar bé com sempre encara que va tindre alguns despistos en el rebot i li van gunyar la posición. ( 4 faltes)

Irene Castello: Va tindre que defendre a la més gran i al principi li va costar però despres va cumplir, i en la defensa presionan ha de avisar per a que li cobrixquen les esquenes i les altres baixar més rapid. Va acabar bé el partit anotan els 6 últims punts. ( 3 faltes)

Raquel Gutierrez: Es va precipitar en alguns tirs o hi havien companyeres millor situades i va voler acabar ella, ha de alçar el cap quan bota baló. I en defensa es va despistar en la defensa presionan i a ella que li tocava defendre dalt sen anava directe baix. L’actitut es bona pero té que estar en tot moment concentrada. (1 falta)

Claudia Femenia: Ningú pot dubtar de la intenssitat que li posa en defensa, encara que al igual que a Raquel quan li tocaba presionar dalt es va despistar i en atac va començar bé però va anar desapareixent, no ha de abusar tant del bot i ha d’anar directe a cistella.