jueves, 10 de marzo de 2011

Junior Masc: Oliva-Xativa

CB OLIVA 67-NOU BASQUET XATIVA 74

Partit que afrontaven després de la victoria a Benidorm i que, malgrat haver perdut a Xátiva de 32 punts, teniem esperances de poder traure endavant. Tenim el problema de les ausències i que els cadets que venen a reforçar apleguen justet al partit després d’haver jugat pel matí.

El partit el podem dividir en dos parts: els tres primers quarts en els quals el Xativa ens ha arrollat i un últim quart pletòric del nostres jugadors que han sabut sobreposar-se al resultat i, quasi tocar la heroicitat.

1er quart (12-27). Eixim gelats al partit, sense intensitat i sense la suficient atenció. La nostra zona és un forat negre. El nostre atac ple de dubtes que permeten continues pérdudes de baló i canastes fàcils er al Xativa. Per no fer, no fem ni faltes.

2on quart (9-11). Ajustem algo més les marques, defensant algo millor, però no aconseguim anotar amb fluidesa. Passem per un periode de impresicions per les dos bandes del qual no ens sabem aprofitar. Al menys aconseguim parar l’escalada en el marcador

3er quart (18-23) De eixida arrieguem amb una defensa zonal 1-3-1, però no ens ix bé(en 4 minuts 2-8 de parcial), En este periode torna el descontrol del primer fins una renda máxima de 27 punts a favor del Xàtiva 34-61 (minut 9)

4art quart (28-13) Perdits per perduts al riu. Canviem a una defensa més agresiva 3-2 i sense pivot. Comença un nou partit. Comencem a defensar molt bé, amb agresivitat, intensitat i movilitat. Fruit d’això és el augment de confiança i un rendiment en atac considerable amb accions molt meritòries de tots iniciem una gran remontada.. A falta de 50 segons ens situem a 8 punts i baló per a nosaltres. Demanem temps mort. Jugada rápida per buscar un triple…però fallem. El partit acaba amb 67-74 i la sensació de tots de que amb un parell de minutets més… Hem aconseguit un parcial de 33-13 en els darrers 11 minuts de partit!!! Qué pena!!!

Manel (9 punts, 2 faltes, 50%T/L) ¿On està el meu Manel? Et necessitem, torna. Fins el minut 10 del tercer quart no fa la seua primera canasta en joc. L’equip necesita que et torne la confiança en les teues accions. Tots confiem en tú!!!

Jordi Cortés (3 punts, 5 faltes, 50% T/L) Segueix barrejant moments bons amb altres no tant bons. No podem perdre tans balons en el cap de la zona. En l’ultim quart ha contribuit amb la seua defensa a la remontada.

Nico Pallarés (11 punts, 4 faltes, 56% T/L) Segueix rendint a gran nivel, però volem més. Ha estat correcte en tot el partit, millorant molt en l’últim periode en el que ha estat molt acertat.

Ferran Riera (6 punts, 1 falta) No ha estat el seu millor partit amb el junior, malgrat això ho ha intentat. No ha interpretat bé la zona 1-3-1 però després ha tornat a pista i ha fet uns bons minuts.

Sergi Campos (3 faltes) Algo més decidit que en el partit de Benidorm, però lluny del que va oferir al principi de temporada. Espere la seua milloria, que de segur vindrà.

Dani Vidal. (2 punts, 0 faltes) La semana passada 5 faltes, aquesta 0…La intensitat defensiva no ha estat present, molt despistat tot el partit…no fa falta que t’ho diga perque sé que entens el bàsquet…bona intervenció técnica en el banquet.

Oscar Puig (16 punts, 1 falta, 50% T/L) Malgrat haver fet 16 punts, no ha trobat el seu ritme anotador, s’ha sentit intimidat massa vegades pels pivots contraris. En defensa, tal vegada per voler arribar a tots els forats que deixaven els seus companys, no ha pogut mai amb els pivots contraris. Ha estat el sacrificat en l’últim periode, no perque ho estiguera fent pitjor que la resta, sino perque necessitavem fer alguna cosa diferent. Necessitem al Oscar resolutiu i sense complexos ni por als adversaris.

Albert Calatayud (2 punts, 3 faltes, 100% T/L) Albert no defrauda mai. Bé en el que li s’encomana, sense ser extraordinari. Jugador d’equip necessari.

Alex Tomàs (18 punts, 3 faltes, 100% T/L) Imparable en defensa i en atac, amb personalitat, amb confiança, amb lideratje, amb desequilibri, amb varietat de moviments, dins, fora, de tres, de dos, tirs lliures, rebots davant i darrere. Perfecte!!...la pena es que tan sols ha estat a l’últim periode. Si la resta de partit hagués estat a este nivel…la historia del partit seria un altra. Volem al Alex Tomàs dels darrers 10 minuts…SEMPRE!!!

Entrenador: No ha sigut el meu millor partit. He tardat massa en trobar la solución. L’últim quart ja era tard…

NOTES:

Importantíssim el que hem fet a l’últim periode. Demostrant varies coses: primer, que tenim molt d’orgull i no permetem que ningú ens passe per damunt…ni tansevol un gran equip com el Xàtiva. Segon, que som capaços, jugant així, de guanyar a qualsevol i Tercer, que cap partit està perdut ni guanyant fins que no finalitza.

Moltes gràcies al cadets que van doblar, després de haver arribat del partit del matit i, quasi sense dinar, haver vingut a ajudar.

Bona milloria en els tirs lliures. Hem passat de un 45% la semana pasada a un 62% esta. Hem de continuar amb eixa línea.

Signat: FRANK SORIA