viernes, 4 de marzo de 2011

Entrevistas: 12- Miguel Angel Ortega Salamanca

Uno de nuestros entrenadores de la escuela durante muchos años,.. además de ex-jugador de todas nuestras categorías,.. era un currante,.. se lo trabajaba mucho para jugar y ser valido para el equipo,.. con el paso de los años fue perdiendo importancia y las lesiones le tuvieron marcado,.. hasta que al final se lo tuvo que dejar por estudios e incompatibilidad por el trabajo.

Comença la jugada, tenim baló, traiem de fons i ens disposem a pujar el baló cap a la cistella contrària, d'esta jugada depén el partit:

1) Nom complet i any de naixement.
Miguel Angel Ortega Salamanca 03-06-1986

2) Per què te vas apuntar a jugar a bàsquet?
Sincerament va ser perque un bon dia, arribaren a l’escola on estaba estudiant un senyoret que li dien Miralles i mes gent que ara no recorde molt be (d’aixo ja fa uns quants anys), per promocionar el basquet. Desde aquell dia, me van fer que me comensara a agradar aquest esport.

3) Quin és el teu primer record en el C.B. Oliva?
La veritat que el meu primer record en el C.B. Oliva es quan encara no estaba fet el pabelló municipal, que jugavem i entrenavem tant als instituts com en el polideportiu, ja fora en aire, en fred o inclus plovisnant.

4) En quina posició jugaves i que número portaves?
Basicamnet de Aler/Escolta, encara que en categories inferiors tambe jugava de base. Sempre he portat el número 10 pero desde catergories mes majors portava el 7.

5) El teu millor record en la teua etapa de jugador?"
Un partit que jugavem en Alacant, ara no recorde quin poble era, que casualmente tenia a Oscar de entrenador. Jugarem molt mal i recorde que al descans ens va dir que o guanyavem o el dimarts tendriem premi i que mos tornavem a casa caminant. La cosa es que a falta de segons, vaig clavar un triple la qual cosa empatavem el partit en el últim quart. La cosa es, que el nostre entrenador sen va anar abans de la prórroga perque no mos volia vore jugar de lo cabrejat que estava i perque tenia partit en les xiques ¡ jajaj

6) Y el pitjor?
El pitjor va ser quan encara jugavem en les pistes de fora, que en el escalfament hem vaig trencar els lligaments del turmell.

7) El millor jugador amb què hages jugat?
La veritat que han passat molts companys en els anys com a jugador, pero un en el que he coincidit en casi totes les meues categories, pero era massa xupló, pero massa bo, era Carles Oltra. Jaja

8) El company amb què millor t'emportaves?
Crec que me portava molt be en tot el món, pero a part del meu germá i el meu cosí, destacar grandes leyendas como Julio, Marcos o Miguel Angel Parra.

9) Qui ha sigut per a tu la persona més influent en el bàsquet?
La veritat que dos persones, Miralles en casi totes les categories inferiors que he jugat, per la seua actitut de líder. I per altra banda, el mariquita de Oscar, per ser com es.

Ja han transcorregut els primers instants de la jugada, veurem si l'elaborem i aconseguim una bona posició de tir a cistella.

10) Qui va ser el teu referent?
Al estar molts anys en categories inferiors del club, el meu referente sempre a Sigut Carles Oltra; mes que res per motiu personal de superació.

11) Amb que equip rival et motivaves més?
Hombreeeeeeeee!!! Taverneeeees ¡! Jajaja aixo era un voler voler i voler, que tots els partits foren contra ells ¡!!

12) El teu millor partit?
Va ser quan vaig jugar la copa, en el pabelló del que abans era el Lucentum d’Alacant.

13) Y el pitjor?
Buff, destacaré un jugat a Calp que mos van fer massa diferencia de marcador.

14) Alguna anècdota que recordes.
Hi han moltes, pero una que se me quedara per a sempre era quan jugavem els diumenges de mati en el poliesportiu, que el senyor arbitre Roberto, venia com venia a pitarmos…Arribant al punt, de nar per la pista i caures!!!

15) Un ídol en el básquet.
Sin duda el Mestre dels mestres: Michael Jordan, pero sense dixar arrere a figures com Kobe Bryant & Pau Gasol.

16) Quins van ser els teus entrenadors? Què t'aporta cada un d'ells?
Si comence a dir TOOOOOTS els entrenadors desde que estic al club, ens tirem 4 folis Oscar perfavor, jajaj !!!! Básicament:
Miralles, entrenador que sabia lo que volia de cada jugador, aportá molta experiencia com a entrenador i filosofia de joc.
Juan Carlos, experiencia com a arbitre, entrenador que t’ajudava sempre en coses que feies mal o que tenies que rectificar amb molta insistencia. Molt polivalent a l’hora de mantindre un entrenament divertit.
Oscar, xic “multiusos”,molt de geni, pero gran coneixedor del básquet, sin duda un entrenador que m’aportá que en el camp sols mana ell, saber com llegir un partit i les últimes jugades.

17) Podries donar algun consell a les noves generacions?
Que si verdaderament saben que el básquet es el seu esport, que fins que el cos no diga “basta”, que no seu diexen mai.

18) Per què vas deixar de jugar?
Básicament per estudis i per incompatibilitat en ells i en la feina del cap de setmana.

19) A que et dediques ara?
A estudiar i a treballar (si lo que faig se diu treballar jajaja)

20) Quins projectes tens per al futur?
Treballar de lo que estic estudiant, pero la veritat que m’agradaria fer el curs de entrenador de nivell 2, I al acabar la carrera i seguir lligat al C.B. Oliva.

21) Altres aficions.
La música, per descomptat.

Entrem en els últims segons de la possessió, hem mogut bé el baló i només ens falta fer arribar el baló a la jugadora millor col•locada per a ficar canastra

22) Queden 3 segons de possessió, perdem de 2, demanes el baló per a jugar-te el triple o es la passes al company que esta assoles en el cantó per a tirar?
Sempre he sigut ambisiós, pero si el meu company esta millor posicionat que jo, se la passaria; encara que si anteriorment ja a tirat mes tirs i no els a clavat, el tiraria jo! jajaj


23) Què t'ha quedat, com a persona, de la teua etapa en el club? Quins valors creus que deu de transmetre un club esportiu?
Com a persona he sabut superar-me encara que tenia a persones al costat que sempre te feien sombra i casi mai he pogut demstrar al 100% de tot lo que podia aportar. Com a valors, que el respete es la base de tota convivencia, sense aixo la gent no esta agust.

24) Alguna cosa que vullgues dir o que hages volgut dir en algun moment i que no ho vas dir per una o altra raó?

Pues la veritat que va ser una llastima deixar de jugar en el club com meu vaig deixar, perque els meus turmells ja no podien mes i per estudis, pero desde categories inferiors, crec que heu vaig donar tot per el club i per el basquet. Una llastima tambe, no haver estat en l’any del 25 aniversari per tot lo que suposa aquest club per a mi per haver estat lligat tants anys a ell.

En definitiva, que espere que el club seguisca creixent en tota la base que tenim.


Final de possessió i final de partit,.. s'aconseguix la cistella i la victòria

Xicoteta entrevista?? edeeeeeu Oscaaar cuanto tiempo libre tio!!! jajajajaja
la verdad k ma molado recordar cosillas del pasado k siempre vienen bien !! jaja

Bueno Migue espero que te vaya todo bien,.. seguro que algún dia vuelves a la que fue tu casa durante tantos años,.. te esperamos figura.

6 comentarios:

  1. del basket a dj!! collinços com els de la nba

    ResponderEliminar
  2. en els lakers necessitem a 1 com ell!!!

    ResponderEliminar
  3. Miralles era un cabró, sols ens feia que pegar voltes al camp d'atletisme, i tu Óscar també!! mi venganza será terrible!!

    ResponderEliminar
  4. Pero no vos doneu conte k Miralles ens feia aixo perk volia k cambiarem de esport i ni aixi pegavem a fugir !!!! jajajaja

    ResponderEliminar
  5. el anonim esta fort, cuidao en ell, uuuu!!!
    erem masokistes jajajaja i el que mos riem!!!

    ResponderEliminar
  6. el Dj de Torero Torero jugador de baloncesto?? de lo que se entera una...=)

    ResponderEliminar