martes, 19 de abril de 2011

Entrevista: 36- Mar Arnal Gavila


..

Una jugadora alegre,.. con un tiro de media y larga distancia mortifero,.. una persona que siempre tenía una sonrisa en la cara, que siempre tenía motivo de alegria, una jugadora importantisima para el buen funcionamiento grupal del equipo,.. una gran persona,..

Comença la jugada, tenim baló, traiem de fons i ens disposem a pujar el baló cap a la cistella contrària, d'esta jugada depén el partit:

1) Nom complet i any de naixement.

Mar Arnal Gavilà, 1984.

2) Per què et vas apuntar a jugar a bàsquet?

Perquè a l’escola ja haviem format un equipet mixte per als jocs esportius i em va agradar el joc d’equip. I també perquè després d’haver provat la gimnàstica rítmica, seguit pel tenis i el bàsquet, em vaig quedar amb aquest últim.

3) Quin és el teu primer record en el C.B. Oliva?

Puff, no sabria ben bé definir el primer record, però el que si que forma part dels inicis amb el club bàsquet oliva eren les vesprades d’entrene (i de berenars, jeje) en la canxa del CP Lluís Vives amb Rafa com entrenador.

4) En quina posició jugaves i quin número portaves?

Sempre he jugat d’aler/escolta i he portat el número 10 en tots els equipatges que he tingut.


5) El teu millor record en la teua etapa de jugadora?"

Uiiii molts:

Pues recorde un partit contra el Xàbia (no sé cert si era el Xàbia, portaven l’equipatge vert) en el que la majoria de tirs m’entraven, no sé ben bé els punts que vaig fer però sé que eren molts, comparats amb altres partits. En aquest partit vaig disfrutar com una nana..

L’any que estava en Oliva (2004-2005) que entrenava els divendres amb el meu equip i dos dies a la setmana amb els infantils d’aquella època ( Antoni Molina, Sergi Escriva, Andrés Fuster,…). Aquell any vaig agafar bon fons físic i més seguretat amb mi mateixa ja que m’havia d’espavil·lar si volia tocar baló.

Per últim i això no vol dir menys important, totes les companyes que han passat per l’equip, i com no els entrenadors: Rafa Savater, Àlex Molla, Juan Carlos Lazon, Paco Lleches i Oscar.


6) I el pitjor?

En general la temporada 2002-2003, perquè va ser l’any que començàvem a estudiar a València i l’equip es va descompondre. 4 pilars fonamentals com eren Paula Oltra, Tere Monzo, Maria Sempere i Teresa Pérez es van deixar l’equip i l’entrenador (Juan Carlos) al ser àrbrit no podia acompanyar-nos a cap partit. Per cert, records a Cristina Alcaraz, Laia i Duende que van jugar amb nosaltres aquella temporada tan difícil.


7) La millor jugadora amb què hages jugat?

Per a mi totes són bones en la seva posició, però clar està que he de destacar a Teresa Pérez Girau (velocitat) i Amparo Marí Vidal (tir immillorable) per la seva tècnica, el seu ímpetu i la força que han dedicat tots aquests anys per portar endavant l’equip.

8) La companya amb què millor t'emportaves?"

La companyia va ser i segueix sent grata (com amagar que són amigues meues??) però en aquells anys la persona amb que més afinitat tenia va ser Amparito, ja que erem companyes d’equip, companyes de pis i amigues.


9) Qui ha sigut per a tú la persona més influent en el bàsquet?

Supose que el meu pare i el meu germà. En aquell entonces no mirava partits de bàsquet a la tele, però hui per hui escolliria a La Bomba Navarro!!!

Ja han transcorregut els primers instants de la jugada, veurem si l'elaborem i aconseguim una bona posició de tir a cistella.

10) Qui va ser el teu referent?

Les dos persones que he dit en la pregunta 9.


11) Amb quin equip rival et motivaves més?

Sense dubtes amb el Gandia o el Dènia, pobles veïns amb els quals sempre teníem més “pique”.


12) El teu millor partit?

Un que he dit abans contra el Xàbia, que tenia la munyica dreta molt encertada i m’entraven totes les cistelles.


13) I el pitjor?

Un que vam jugar contra el Benidorm a casa seva, què asco!!!

Cada vegada que jugàvem contra el Xàtiva perquè tenien una pívot descomunal (quasi dos voltes Paula, jeje)

Ah i un en Oliva, que no sé contra qui jugàvem, que em van trencar el nas.


14) Alguna anècdota que recordes.

Jejeje un partit que vam jugar contra unes castellanes, no sé d’on eren, que quan va acabar el partit una del meu equip li va preguntar a una de l’equip contrari: Què medixes?? (del verb medir, no ¿qué me dices?) i l’altra va contestar Que eres muy fea…jajajaja!


15) Un ídol en el básquet.

No se… Navarro, Gasol, Michael Jordan, Kobe Bryant…


16) Quins van ser els teus entrenadors? Què t'aporta cada un d'ells?

Rafa Savater (alegria i espontaneitat)

Àlex Moya (unió i companyerisme ja que va ser l’època que ens vam juntar els dos equips femenins de l’Oliva en un)

Juan Carlos (continuitat i esperança per portar endavant l’equip aquella temporada tan àrdua)

Oscar (tot lo necessari per acabar de consolidar-me com a jugadora de bàsquet: tècnica, tàctica, físic, seguretat, confiança, perseverància, entre altres).

Paco Lleches (serenitat i continuitat)


17) Podries donar algun consell a les noves generacions?

Que disfruten d’aquest esport com jo ho he fet, i que aprofiten al màxim aquests anys ja que passen molt ràpid.


18) Per què vas deixar de jugar?

Per poder treballar en Catalunya, ja que a València cada vegada estan pitjor les coses.


19) A que et dediques ara? Quins projectes tens per al futur?

Pues soc mestra d’audició i llenguatge (logopeda) en Barcelona i actualment estic en aquesta borsa de treball i en la de psicopedagogía.

Projectes?? Encara no ho sé ni jo, supose que treballar uns quants anys per agafar experiència i presentar-me a les oposicions en un futur.


20) Altres aficions.

Escoltar música, llegir, cantar, tocar la guitarra i seguir jugant a bàsquet quan estiga en Oliva.


Entrem en els últims segons de la possessió, hem mogut bé el baló i només ens falta fer arribar el baló a la jugadora millor col•locada per a fer cistella.

21) Des que te ho vas deixar hi ha 'nascut' i 'crescut' una secció femenina. Què significa per a tu i quina opinió et mereix el llegat que heu deixat després de vosaltres?

“Pues es para mi un motivo de orgullo y satisfacción” … jejeje. Què he de dir?? Són les nostres sucesores!!! Que m’encanta la idea i que espere que ho disfruten igual o més que ho vam fer nosaltres.

22) Queden 3 segons de possessió, perdem de 2, demanes el baló per a jugar-te el triple o li la passes a la companya que esta assoles en el cantó per a tirar?

Igual que la resta de jugadors… si estic desmarcada i en bona posició em jugue el triple però sinó la passe a la companya que està desmarcada.


23) Què t'ha quedat, com a persona, de la teua etapa en el club? Quins valors creus que deu de transmetre un club esportiu?

El que m’ha quedat com a persona i els valors que s’han de transmetre són els mateixos: companyerisme, joc d’equip, responsabilitat i dedicació.


24) Alguna cosa que vullgues dir o que hages volgut dir en algun moment i que no ho vas dir per una o altra raó?

Mmmm…crec que queda tot dit…

FELICITATS A TOTS PELS 25 ANYS !! (cançó de fons de l’artista del meu brother : Tot va començar a l’aire lliure, en l’escola de la diversió, ens juntàvem per compartir somnis, han passat els anys i t’agraïsc haver estat allí… Tot va començar a l’aire lliure, un joc una vida en llibertat, bàsquet de carrer i fantasia, joc d’equip i bones amistats...Una samarreta, uns colors, un poble darrere d’un escut, amb il·lusió de créixer junts i amb el suor del nostre esforç, HO CONSEGUIREM ! Jugant a ser jugant per tu, Oliva som Oliva serem, són uns quants anys d’aquehttps://mail.google.com/mail/?shva=1#composesta història, si anem tots junts seran molts més....)


Final de possessió i final de partit,.. s'aconseguix la cistella i la victòria.


Espero que te vaya todo bien,.. y haber si nos vemos pronto y jugamos ese 2x2 que tenemos pendiente,.. ¿te estraras entrenando no? jajaja,.. espero que algo más que mi pareja (ya me veo jugando un 1x2 jajaja),.. en fin,.. ya nos vemos,.. un abrazo y que te vaya todo bien.

No hay comentarios:

Publicar un comentario