miércoles, 6 de abril de 2011

Alevinas: Benidorm-Oliva

Benidorm 11 –33 Oliva (por Manel García Leal)

Jugavem contra l’equip més débil de la lliga, i tenia por de que es confiaren i no jugaren al 100%, i que no jugaren com saben.

El partit comença amb intensitat per part nostra, recuperan balons i ixin ràpid, pero fallan cistelles fàcils. Aquest és l’únic quart que estan concentrades i juguen a bàsquet. Parcial del primer quart 0-10 per a nosaltres.

I a partir d’ací ens relaxem i va pasar el que jo em temia, no van jugar a res, es dedicaven a correr de part a part del camp. En àtac estatic, totes es quedaven miran a veure que feia la que tenia baló, sense tallar, sense oferir linies de pase, molestant a les companyeres… i quan feen una bona defensa i furtaven algún baló, fallaven l’entrada asoles.

En defensa sempre hi havien 3 jugadores asoles dins la zona, de qui era?? No ho se meua no. I al final tenia que dir-los a qui agafava cada una perque sino no sabien a qui defendre.

Sols en els 3 primers minuts del tercer quart, on fan un parcial de 0-8, es torna a jugar bé.

Parcials dels periodes:

1. 0-10

2. 0-3

3. 3-10

4. 3-0

5. 3-6

6. 2-4

Notes : No podem acabar un quart amb 0 punts, i menys este equip (sense faltar-li el respecte al Benidorm) i damunt ens gunyen el quart.

Les uniques que van saber aprofitar la seua superioritat van ser Laura (16 punts, casi tots despres de rebots) i Iaissa, que es van notar molt quan ella estaba en pista en el primer i tercer periode.

Vam gunyar este partit perque som millors, peró no ho vam demostrar.


NOTAS de Oscar:

- No nos pueden hacer 3 canastas (2 triples) en saques de fondo porque no sepamos a quien defender y hayan jugadoras rivales totalmente solas.

- No podemos sacar de banda o de fondo nosotras y que las que tienen que recibir esten pegadas a la linea de fondo o banda estáticas esperando que les llegue el balón,.. hay que moverse, cambiar de posiciones y luego recibir con espacio para subir el balón y correr.

- En ataque posicional debemos abrir el campo y no estar dentro o en cercanias de la zona.

- Continuamos haciendo muchos pasos de salida,.. hay que corregirlo YA.

- Tenemos que jugar como equipo, todas juntas y no depender de las individualidades,.. no puede ser que jueguen unas a tope y otras se tomen un respiro mientras,.. tienen que ir todas a tope siempre, cada minuto.

No hay comentarios:

Publicar un comentario