lunes, 19 de abril de 2010

Cadete Femeni: Oliva .. 56 - 50 Alboraia

COMENTARIO DE TONI BOIGUES:

El partit de les xiques jugat el diumenge per el mati, moralment era important per a mi, necessitava una victòria estant jo en la banqueta, un cap de setmana sense guanyar cap partit i ames a mes baixant l’equip Sènior A de categoria haguera sigut molt fort, i la veritat es que elles em van donar la alegria de la setmana.

El dissabte Oscar em diu que les portaré jo, que ell tenia un campionat a Dénia i no podia estar, desprès del que vaig vorer allí a Alboraia i jugant ací sense Olaya de primera pensava que podia ser molt complicat guanyar el partit, però este equip de xiques poden ser molt bones o molt dolentes no tenen terme mig..... ui han fet un gran partit, ui han treballat en defensa d’una manera que no les veia jugar desde fa temps, amb una intensitat i una lluita bonica, i amb unes ganes de guanyar que pocs equips en el club tenen...... i per suposat Glòria ha estat magistral..... en alguns moments s’ha precipitat en el joc, en alguns moments ha perdut balons, però quant li he dit que portara ella el ritme del partit l’ha sabut portar, inclòs quant ens hem quedat quatre en la pista... ha fet un gran partit... amb la ajuda de Patrícia que ha estat quasi perfecta en el partit tans sols empanyat per les 5 faltes personals i sobre tot per la ultima per no fer cas al seu entrenador.... però be... d’això també s’aprenc.

Ui totes les jugadores han estat clavades al partit, amb alguns fallos de col·locació, amb alguns fallos en defensa, però sempre lluitant i volent agafar tots els balons, no vaig a valorarles una a una, però crec que han estat prou be, hi ha molt de marge de millora, molt, però van per el camí que toca, i pense que Oscar esta fent una llavor important i se que continuarà fen-ho.

El primer quart el resultat es de 12-7, intensitat, lluita, entrega, canastes fàcils en penetracions fins el final.

El segon quart 16-10, crec que el millor de tots, i això que en este quart he tingut que jugar en un moment sense cap de pivot ja que Patri i Alba estaven en 3 personals, però hem aguantat el tipus.

El tercer quart l’equip contrari ha augmentat la intensitat defensiva, de fet este quart el perdem 13-18, Glòria comença a agafar el ritme del partit, cuarta peronal de Maria Mascarell, Patrícia i Alba, i lesió al turmell de Àngels, i també a poc de finalitzar el quart quinta de Júlia.

En el últim quart demana a Glòria que sàpiga jugar amb el rellotge, però hi ha accions de precipitació, encara que quant es posa al puesto anem jugant un bon bàsquet, al minut 3 de este quart queda expulsada Maria Mascarell, perdem una referència important en atac, al minut 5 perdem a Alba, queden 5 minuts i el resulta es 49-40, resultat totalment incert, que pot acusar les precipitacions, en eixe moment sols juguem amb un pivot, Patri, i Naomi per baix, estant en pista (Glòria, Tania, Maria Alemany, Naomi i Patri), Glòria juga amb molt de cap, buscant sempre la millor opció, a falta de 1 minut en una acció tonta, Patri fa la quinta personal que al ser la ultima jugadora el àrbitre la pita antisportiva, (en eixe moment l’haguera agafat del monyo i li haguera tallat la coleta), elles fallen el seu tir lliure però ens agafen el rebot i fan un triple, asi s’acabat el partit.

Resultat final 56-50.

Por Mi (Oscar):

Bueno,.. esta semana tenia un torneo en Denia con los benjamines y la verdad es que no podía decirles que "NO",.. más viendo los entrenes de los equipos,.. donde las cadetes no pudimos entrenar en condiciones el lunes (solo 4 jugadoras) y donde el miercoles y el viernes los entrenes no fueron lo mejor posibles que dígamos (seremos suaves en un día de felicidad),.. no pudiendo trabajar la táctica a emplear durante el partido del fin de semana,.. así que a estas no me costo decirles que "NO",.. esta semana podrían estar con otro entrenador,.. total mi influencia en el partido iba a ser escasa o nula,.. así que ¿para que?.. el equipo ha demostrado a lo largo de la temporada que cuando quiere es capaz de lo mejor,.. el equipo esta formado por grandes jugadoras, cuya técnica y cuyos recursos son bastante buenos y variables,.. otra cosa es que los pongan al servicio del equipo en cada partido,.. cuando lo hacen las cosas marchan,.. cuando no lo hacen es desesperante,.. se ve que este domingo si lo pusieron todo de su parte,.. de ahi la victoria contra un equipo muy correoso a pesar de las bajas de 3 jugadoras importantes,.. Olaya por lo que todos sabemos (su potencia y su forma de desequilibrar) y las de Marina y Cecilia por la presencia física que dan sobre todo en defensa,.. pero el equipo en estos momentos siempre da un plus,.. y en este partido parece ser que así fue,.. no me sorprende para nada,.. la victoria les corresponde a ellas,.. a ellas y a Toni,.. en ella (en la victoria) no tengo nada que ver,.. mi responsabilidad en ella es nula,.. cero,.. así que enhorabuena chicas,.. enhorabuena Toni,..

P.D.: Esperemos que Olaya, Cecilia y Marina esten bien en Londres,.. que aprovechen estos días extra para aprender mejor el idioma,.. aunque espero que vuelvan pronto,..

P.D.2: Decir que "NO" no es tan complicado,.. es igual que decir que "SI",..

P.D.3: Ganar no lo es todo,.. como tampoco se acaba el mundo en la derrota,.. todo depende de lo que envuelva a cada cosa,.. y lo que envolvió esta victoria durante la semana no me gusto nada,.. así que enhorabuena por la victoria,.. pero si esta no nos deja ver más alla andaremos por el sendero equivocado,..