domingo, 22 de octubre de 2023

Junior Femenino: Escoles Esportives Ondara 51 – 58 CB Oliva Activa’t a Oliva

Hem jugat contra un bon rival, un equip ordenat que sap jugar, tant en defensa com en atac. El partit ha estat molt igualat i s’ha decidit a favor nostre en els últims minuts.  

Tot i la bona actitud inicial, ens ha costat entrar en el partit i hem començat amb poc d’encert anotador, i amb transicions defensives massa lentes, davant d’un rival que corre bé al contraatac, amb un parell de jugadores que anoten amb facilitat. Quan hem sigut capaços de rectificar algunes errades defensives i hem començat a jugar amb vocació d’atacar la cistella rival, ens hem posat per davant en el marcador, tot i que amb avantatges curts, de 8 punts com a màxim.

Llevat dels últims minuts del partit, no hem controlat el rebot defensiu, permetent a l’equip rival agafar molts rebots en atac, amb segones, terceres i, fins i tot, quartes opcions. Este fet, unit a què també practicaven una bona defensa de presió, els ha permés estar amb opcions de victòria al llarg de quasi tot el partit. Faltant 5 minuts per al final, ens hem vist superades en el marcador, 4 punts per baix. Aleshores, s’ha produït una reacció col·lectiva, intensificant les recuperacions de balons, amb transicions en atac ràpides i efectives, i controlant el rebot defensiu, que ens ha permés aconseguir la victòria final. 

A banda del joc, millor en uns trams del partit i pitjor en altres, el més destacable ha estat la capacitat de reacció, en un moment complicat. La mentalitat guanyadora. No desanimar-se, i sobretot, la voluntat de refer-se en equip, perquè no teníem a cap jugadora que estiguera destacant. 

Seguim treballant!


Crónica: David González



No hay comentarios:

Publicar un comentario