lunes, 10 de marzo de 2014

Sr. Femeni: C.B. Oliva ... 52 - 90 ... Torrent "A"

1º Periodo: 11-20
2º Periodo: 10-26
3º Periodo: 20-20
4º Periodo: 11-24

Nosotras 22 faltas. 
Rival 20 faltas.
Este dato me parece significativo viendo la agresividad y utilización de manos en la defensa de uno y otro equipo. No coment.

El rival mete 13 triples con un porcentaje alucinante, cuando un equipo esta enchufado todo le sale de cara y si encima el rival (nosotras) esta desacertado (hay canastas que no se pueden fallar como hicimos nosotras) pues la diferencia al final en el marcador es escandalosa.

No hay más comentario hoy.



4 comentarios:

  1. Pareix ser que si volem tindre mes dades de lo ocorregut en aquest partit,hi haurà que llegir al blog de la huesos les tonteries i mentires que diu o el comentari molt encertat,baix el meu punt de vista,que en eixe mateix blog,a fet jesus,que per cert,pareixia prou indignat,i crec que amb molta raò. Jà fa molt de temps que els colegiats ens estàn prenent el pel,no se si es per que li han agafat la matricula a oscar,o per quin altre motiu,pero es aixì.

    ResponderEliminar
  2. Quan et claven 13 triples i passa el que va passar el dissabte en l'encert de les xiques del Torrent, no calen més comentaris. Es pot dir el que vullgueu , però el Torrent, en àrbitres, o no, sabeu que ens va deixar bocabadats perque aixó no es fàcil de vore. Segurament ni les jugadores torrentines s'ho creuran, pero quan passa, i més si es en contra teua, tens que callar i pensar en el següent partit. Xiques ànim que aixó del dissabte no ho havera parat cap equip.

    ResponderEliminar
  3. Respecte al partit no puc dir res que no se sàpia ja el Torrent tubo un gran encert en els tirs de u, dos i tres punts, cosa que considere que va ser el millor partit de l'any o de molts anys en el Torrent, però el cas dels àrbitres és de PENA, no pot ser que en el partit anterior que vaen xiular Oliva - Xàbia, foren bons àrbitres i en el partit Oliva-Torrent, ho feren tot o quasi tot MAL, com si s'els huviese oblidat el xiular, això no pot ser. No van veure en cap moment les personals que va fer la 14 del Torrent, ja que va fer més de deu i només li xiule tres personals, i de la resta no vull ni anomenar-les. Sempre passa el mateix nosaltres que eixim a jugar al basket de la manera més neta possible sempre ens xiulen el doble de faltes que a l'equip contrari que sempre juga amb moltíssima més agressivitat i amb més "mala leche". Això dels ÀRBITRES és PENÓS, jugues on jugues.

    ResponderEliminar
  4. Com diu jesus en la cronica d'aquesta setmana i en la de la darrera setmana.
    Les xiques tenen que ser molt mes dures en defensa,i ficarse en eixe sentit,al nivel del equip rival de torn.
    Eixa es la unica manera en la que els arbitres ens aplicaran (espere) la mateixa justicia que a la resta d'equips

    ResponderEliminar