lunes, 8 de abril de 2013

Torneo Pascua: Infantil y Senior Femenino

El Infantil Femenino entrenado por Manel García estuvo a punto de alzarse con el campeonato, llego a la final, tras haber jugado por debajo de sus posibilidades. Muy malos los 2 primeros partidos, el primero lo perdieron de 21 puntos contra el Denia, el segundo lo ganaron pero la sensación de juego no fue buena. El 3º partido lo ganaron también, no de forma clara pero si con mejores sensaciones por parte del equipo, las jugadoras ya empezaban a estar en el camino adecuado. En la final nos esperaba el Denia, que nos había ganado de forma contundente el primer día de Torneo, pero esta vez las nuestras salieron a por todas, lo dieron todo en el campo,.. el equipo no empezó bien cara a canasta y lo pagamos, 2-11 perdiendo y eso que estábamos jugando muy bien, presionando fuerte y teniendo buenas opciones, pero si todo eso no se traduce en canastas pues no sirve de mucho. El equipo a pesar de esto no se desanimo, siguió luchando, aumentaron aun más el nivel defensivo, fueron más agresivas, más intensas, formaban un bloque unido en defensa que las hacía recuperar muchos balones,.. y en ataque poco a poco empezaron a entrar las canastas y fuimos recortando puntos de forma lenta pero continua,.. ¡que lástima la falta de acierto!.. finalmente en el 7º periodo nos ponemos por delante, incluso lo acabamos con 5 puntos a favor,.. a pesar de todo lo que habíamos fallado el equipo se había recompuesto y estaba delante, con todo para ganar,.. pero no pudo ser, al final perdimos de 1 punto. No importa. Demostraron todos los principios y valores que debe de tener un equipo ganador. Nunca bajaron los brazos, lo dieron todo, jugaron como equipo, todas se animaron, todas participaron del juego, fueron una piña y fueron grandes en la derrota. Enhorabuena chicas, enhorabuena Manel por el trabajo realizado. Seguir así.



Si hubo algo que me emociono fue ver al equipo de las chicas Seniors al completo apoyando a las Infantiles durante todo el encuentro desde al lado del banquillo. Verlas allí todas unidas por el baloncesto, las mayores apoyando a las pequeñas en un momento importante, difícil y complicado... eso son valores, eso es sentir al club, eso es sentir pertenencia por el club, eso es dar lo mejor de cada una por el club. Y ellas (las seniors) lo representan mejor que nadie. Espero que las infantiles sigan el ejemplo de las mayores, no podrían tener mejor referencia porque no la hay en la historia del club. Pero no es que animaran solo en la final, es que las seniors estuvieron a lo largo de los 4 días de Torneo animando a los equipos de Oliva, y dando colorido a la grada incluso cuando no jugaban los de Oliva, hicieron más horas allí que muchos y muchas participantes. Esto es sentir y amar el baloncesto. Muchas de ellas acabaron afónicas y sin fuerzas de tanto animar. Enhorabuena a todas.


Ha sido una semana de mucho "movimiento", la verdad es que no me he enterado de nada, solo con el paso de los días y las horas me he ido enterando de algunas cosas, supongo que me iré enterando de más cosas de ahora en adelante. Solo quiero agradecer a ambos equipos (y sus entornos: aficionados, padres, madres, alguna abuela incluso) su lealtad y el que hayan creído en mi a pesar de todo lo que ha pasado estos días,.. también quiero dar las gracias a ex-jugadoras (alguna cadete, otra inclusive desde el otro lado del océano, etc),  así como al resto de entrenadores (su total apoyo a mi papel como coordinador durante todo este tiempo y sobre todo a mi persona desde el primer momento hasta el final) 

El Club Básquet Oliva es más grande que cualquier persona, y seguirá adelante siempre gracias a personas como vosotras, personas con fuertes valores y principios. No os engañéis  el Club NO es la Directiva, NO son los entrenadores, NO es este o aquel equipo, NO son estos o aquellos jugadores de más nivel. El Club es una suma de todos y todas aquellas personas que lo sienten como parte suya, como propio,.. el club lleva vuestro ADN.   



59 comentarios:

  1. El que va succeir durant el torneig de pasqua va ser una vergonya, els fets et van donar la raó, així que les coses no podien acabar d'eixa manera. Algú haurà de reflexionar molt sobre el que li va passar al seu equip, que van començar sent 12 i van acabar jugant 5.
    Les jugadores dels teus equips van estar de principi a fi, i la veritat és que molts sentim enveja de veure com l'equip de les sèniors sense participar en el torneig van estar fins a l'últim moment unides animant a les més xicotetes. La veritat és que donava gust veure i no com a altres. I això és en part mèrit d'elles però també mèrit del seu entrenador.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment d'acord amb tu en tot el que has dit. tan sols un matiç,oscar deu de apendre a cuìdar un poc les formes,o al llarc de la seua vida,ho acabarà pagant.
      Moltes vegades es pot tindre raò,pero si es perden les formes,la pots perdre. i aquest consell li pot vindre be,tant en el apartat esportiu com en lo personal.

      Eliminar
    2. Vergonyós és escriure el que has escrit

      Eliminar
    3. Té molt mèrit que els dos equips de xiques s'uniren perquè tornara el seu entrenador, totes. Això no es veu molt sovint. A més, pel que me han contat, és que damunt van intentar enganyar les xiques i als pares amb mentides, encara sort que molts vam estar durant el torneig i sabíem el que va passar reialment. Oscar podrà perdre les formes, però és que el que va ocórrer era per a perdre les formes i moltes coses més. Al final la raó se la van donar els responsables del seu cabreig en l'últim partit d'eixe equip, que va ser una vergonya el que va passar i esperem que algú done alguna explicació del perquè va succeir.

      Eliminar
    4. Hi ha tres equips de xiques al Club...ah, es que l'altre no el porta Oscar...

      Eliminar
    5. CBO significa Club Basquet OLIVA, encara que ha haja qui pense que vol dir Club Basquet OSCAR

      Eliminar
    6. CBO es una hamburguesa que no teniu ni idea.

      Eliminar
    7. La CBO con patatas y un poco de picante esta buenisima. Por cierto deberíamos cobrarles derechos de copyright.

      Eliminar
    8. Cert que no és d'Oscar. Però tampoc és dels directius. El club és de tots els que el volen com diu Oscar en el seu comentari, no vaig a citar-ho, pujeu i llegir-ho. El que esta clar és que un entrenador va fer que jugara un jugador que no era del club en contra dels interessos de jugadors que si són del club. Eixe entrenador va passar per damunt del club gràcies a la seua posició de directiu. Eixe entrenador deuria de ser més humil, ha creat un conflicte enorme dins del club. Tampoc és res estrany, ja ho va fer en la seua versió de polític del PP.

      Eliminar
    9. L'important es que tots anem en la mateixa direccio i no que vaja un pel seu propi conter. Millor comunicacio per part de totes les parts.

      Eliminar
    10. Esta semana tots anaven en la mateixa direccio. Tenien clar el que volien i el que no volien.

      Eliminar
    11. L'únic interés que pareix que tinga este club es que no passe ningun jugador de junior a senior, ja fa anys que acaben la temporadada 5-6 jugadors!

      Eliminar
    12. PD: he vist molts partits dels juniors, i és una llàstima com se'ls tracta en aquest blog, ja no dic club per que els que senten realment el club coneixen els esforços i dificultats de jugar en un equip amb tan pocs jugadors. Tots ells demostren calitat i ganes, tant de primer com de segon any, però per gràcia o desgràcia no han sigut suficient gent com per a fer un equip decent i guanyar títols a mansalva (cada vegada s'ho deixa més gent, però no entra de nova, problema?). La gent externa al club pot seguir donant pel sac, diguem que son èpoques de crisi i és normal que hi haja molt de parat a casa!

      Eliminar
    13. en quants jugadors va començar l'equip la temporada? quants queden? pq un junior prefereix jugar al senior B en lloc dels seus amics al junior? no crec que siga un problema dels jugadors. Els jugadors tenen molta calitat pero no rendeixen al nivell que poden. I aixo es responsabilitat del club, del coordinador i del entrenador mes que de ningu.

      Eliminar
    14. És veritat que hi ha 3 equips de xiques. Un senior, un cadet i un infantil. Però ací s'esta parlant dels equips afectats en esta última setmana. De totes maneres l'equip cadet a pesar del gran esforç de les seues jugadores, que esta sent admirable, veurem el que dura. Algo s'ha fet malament en eixe grup, no se el que, pero algo passa. I com ha dit uno, no el porta Oscar.

      Eliminar
    15. M'agradaria que si se m'acusa d'alguna cosa, saber-la i saber qui m'acusa. Soc l'unic responsable de tota la trajectoria del grup del cadet femeni

      Paco Lletges

      Eliminar
  2. Algu en pot dir que es el que va passar? perque no me entere de res.

    ResponderEliminar
  3. Yo me quedo con el resultado final.no es momento para entrár en polemicas,y menos entre nosotros. Desde aquí quiéro felicitar al presidente y a la directiva por su ultima decisión respecto a oscar.es dificil encontrar una persona con el amor a este club,conocimientos y la capacidad de trabajo que demuéstra tener oscar cada dia.
    Todas las personas implicadas en el incidente son muy validas y trabajan de manera desinteresada por este club,y como son inteligentes sabran sacar conclusiónes positivas de todo lo acontecido,para que no se vuélva a repetir.Un saludo a todos. JESUS GARCIA.

    ResponderEliminar
  4. Gran partit de les menudes. Ens vam fer disfrutar. Llastima que al final pergueren de 1 punt. Gran equip i grans jugadores. Les seniors tenen relleu.

    ResponderEliminar
  5. Les menudes van estar molt be. Van lluitar moltissim. El futur es seu.

    ResponderEliminar
  6. Agradecer a las mayores el apoyo que dieron a las pequeñas. Se vio que los dos equipos están muy unidos. Gran partido del equipo, seguro que a la proxima conseguimos ganar, animo campeonas.

    ResponderEliminar
  7. CBO femenino deberia decirse. parece que ellas son lo mejor y ellos(junios)lo peor. solo va bien lo que lleva este señor.incluso no pasa nada cuando estas chicas se niegan a entrenar con otro entrenador. que hubiese pasado si lo llegan a hacer ellos...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dices verdades y verdades a medias.
      Verdad es que ellas son lo mejor del club pero no de ahora.eso es desde hace muchos años.Verdad es que solo va bién lo que lleva este señor.
      verdad a medias es que ellas se negaran a entrenar con otro entrenador.deberias de haber completado la frase de la siguiènte manera ; y los entrenadores a los que se les ofreció entrenarlas, también se negaron ha hacerlo. Ves,asi queda mas completo y mas real.
      Y la pregunta que haces respecto a que hubiese pasado si se llegan a negar ellos, no es pertinente,por que no se puéden comparar ambos equipos,en ningun sentido.ellos (y puede que no sea su culpa,no lo se)en ningun apartado soportarian comparación alguna con las chicas.lo mires por donde lo mires.

      Eliminar
    2. Elles no es van negar a entrenar amb un altre entrenador. Van defendre el seu entrenador per ser tractat injustament. Si l'entrenador els haguera dit m'ho deixe, vos entrenarà un altre entrenador no s'hagueren negat com no ho han fet mai. ¿Otros? Ací no estem parlant d'altres. Altres es neguen a entrenar amb el seu propi entrenador i preferixen jugar en el senior B a fer-ho en el júnior. El coordinador hauria de reflexionar sobre això i prendre mesures.

      Eliminar
    3. P.D.
      Pero no solo ellos,ningun otro equipo de este club,soportaria la comparación.tan solo el infantil femenino podria admitir alguna comparación,pero aún le falta mucha trayectoria y recorrido para poder empezar a hablar de similitudes positivas entre los dos equipos.pero van en el buén camino para ello.

      Eliminar
    4. El comportament de les xiques va ser eixemplar. Varen pendre una decisió entre totes i van actuar en consecuència, sense faltar a ningun entrene. I entrenar, varen entrenar. Cuan parlaren en les persones que calia varen deixar clara la seua posició, i no ho degueren fer mal del tot per el que pareix. No crec que tinga res a vore en el que has dit de negarse a entrenar en ningú.

      Eliminar
  8. No habiem quedat que el CBO era una hamburguesa?

    ResponderEliminar
  9. Açi el que passa es que la infanta Cristina s´aprofita de la seua relacio amb el Rei Joan Carles Borbon per saltarse les lleis i fer el que li done la gana mentres altres paguen per les seues formes quan en el fons te tota la rao del mon, per aixo va ser recolçat per totes les parts implicaes.

    ResponderEliminar
  10. Eso es por que tienen la edad que tienen y llevan demasiados años mismo entrenador........y si es cierto que ningún entrenador quiso entrenarlas ,no esta muy claro que se apueste por el basket femenino,sera que este señor es el que apuesta contra todos y me parece bien ,pero si un día se le hinchan las narices ,que pasara? todo el trabajo a la basura ,me parece injusto.
    pero también me parece injusto pensar que solo esta ese equipo,el club es grande y tiene sección masculina y femenina.Todos deberían alegrarse de los éxitos de los demás y compartirlos como propios ,pero es difícil.
    y ya por ultimo,si Oscar decidiera no presentarse al próximo partido ? que harían las jugadoras?
    Así que no creo que lo defiendan por no querer entrenar con otro entrenador.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La resta d'entrenadors no es van negar a entrenar-les perquè no vullguen entrenar-les, si no perquè es van posicionar del costat del seu company davant del tracte rebut per este. Els que es van negar a entrenar-les són els mateixos que altres vegades s'han fet càrrec d'algun entrene o partit al què Oscar no ha pogut acudir. En quant a això dels èxits, és cert que tots ens hauríem d'alegrar pels èxits de tots. Però pareix que hi ha alguns a què els dol que Oscar aconseguisca èxits amb els seus equips, si nos no s'entén que per una persona Oscar poguera deixar de ser entrenador d'estos equips, i mes tenint rao com la tenia. Les jugadores majors el dia de les finals del torneig de pasqua van estar animant els alevins primer i després a les infantils. Es tira en falta a una altra molta gent.

      Eliminar
    2. En tot el lio que va haver la setmana passada, les xiques no van deixar d'anar a ningún entrene, i totes. Jo voldria saber cualsevol altre equip, i no parle tan sols d'aquest club, en les mateixes circunstàncies, que hauria fet. No es pot comparar el compromis d'aquestes xiques en ningú, per molt mal que puga saber a altres persones. Espere que el diumenge puguen guanyar el partit, perque la veritat es que s'ho mereixen.

      Eliminar
  11. Oscar es com es i no enganya a ningu, et podra agradar o no pero tots sabem el que hi ha. No es pot dir el mateix d'altres.

    ResponderEliminar
  12. Açi el problema es que el coordinador te que tindre autonomia propia i llibertat per trebajar.i si hi-han entrenadors directius,el coordinador no tindra mai,ni mando,ni llibertat ni suficient autonomia per trebajar.si es segueix en aquest modelo de funcionament,les coses continuaran com fins ara.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahí si que veo que estáis equivocados,los entrenadores tienen que ser entrenadores y los directivos directivos y poner un coordinador que dirija el club y que a poder ser no tendría que llevar mas de un equipo.La figura del coordinador no solo tiene que ser una persona que absorba mucho trabajo tiene que coordinar todo el trabajo ,pero tiene que tener el beneplácito de la directiva.entrenadores directivos' error,error,error.

      Eliminar
  13. O fiqueu un cordinaor que siga directiu.o un que siga un pelele que es baixe els pantalons. Pero si en fiqueu un com cal,deixeulo trebajar i manar. o sempre estarem amb lios.

    ResponderEliminar
  14. Mira el compromís dels equips d'Oscar i el seu funcionament. Mira l'equip júnior o els equips sèniors masculins. Compara'ls

    ResponderEliminar
  15. Si,que en possen un dels "imprescindibles",a cap d'ells li se discutira res.

    ResponderEliminar
  16. No té temps o no té arguments per a contestar en este fòrum Sr. Sòria?

    ResponderEliminar
  17. Jajaja, ara tots en contra de la directiva...
    Correu a defendre les qualitats de Òscar com a entrenador; és obvi i innegable que es pot considerar el millor en aquest lloc del club, els seus equips guanyen, demostren compromís... però com a coordinador? "Però si no ha pogut coordinar ni la seua vida, mira'l, un exemple per a tots els xiquets i xiquetes?" Sols li queden aquests dos equips als quals dedica hores i hores, i es per això pel que pronte han anat a traure la cara per ell, perque aquestes jugadores l'han tingut sempre com a entrenador, i a l'entrenador, aquell que decidirà els minuts que jugues o no jugues, se li mostra respecte i acabes després de tants anys amb estima cap a ell. En canvi, la resta del club mostra una clara decadència, mireu la diferència de quantitat d'equips de fa uns anys a ara, de resultats, el paper de coordinador serveix per a evitar problemes, organitzar, no per a crear-los. Conflictes interns, externs, àrbits que no volen veure a l'Oliva, jugadors que se'n van, això es el que guanyeu amb tantes ganes de voler clavar les dos mans en tots els foradets...

    A partir d'ara el senyor Roca ja sap que el totpoderós no és ell, ni ho és la directiva, ni ho és ningun membre, comencem a anar tots cap al mateix camí i sols així el club podrà tornar a ser el que era. Comentaris en contra de qualsevol equip o persona, primer pensem en que han aportat al club en positiu, ens mosseguem la llengua, i aplaudim. (Possiblement un benjamí de primer any aporta més que tots vosaltres parlant i clavant merda!)

    ResponderEliminar
  18. Oscar també ha entrenat a altres equiops, sense anar més lluny el junior masculí. L'ultim any, fa tres temporades. En el mes de febrer en quedaven cinc en l'equip, estava tercer per la qua i amb una dolenta ratxa de resultats. Va començar a anar als partits l'home (Sòria) i es va salvar la categoria, perdent-se tan sols un partit fins a final de temporada. Mèrit dels jugadors. Demèrit d'Oscar? Crec que tampoc...son coses que passen. Això demostra alguna cosa? No, pero la interpretació que es fa dels abandonaments de jugadors en alguns escrits no pareix que siga justa, i si molt sesgada. Si els que opinen sense saber s'informaren, sabrien que en eixa edat, i en el CBO, és quan més abandonaments hi han hagut, entrene qui entrene.

    ResponderEliminar
  19. La crisis no ha tingut res a vorer en que baixe el nombre d'equips.
    Arbitres que no volen vindre a Oliva? No es a Oscar al que van expulsar durant el torneig. Tampoc es a les seues jugadores a qui li senyalen tecniques en quasi tots els partits.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pots comparar el nombre de tècniques d'un i de l'altre en tota la seva carrera esportiva...
      Pots preguntar els arbitres per el comportament d'un i de l'altre...
      Pots averiguar quantes tècniques li assenyaaven a eixos jugadors que nomenes abans i després de estar baix la direcció de Soria.
      Pots preguntar als entrenadors de la C.V.de la fama d'un i de l'altre...

      Eliminar
    2. Ara tenim q anar a preguntar als arbitres? eixos que tenen mania persecutoria contra certs jugadors del junior, perque al pareixer no es mereixen les tecniques que els piten, tot es per mania.
      No pots comparar un i l'altre quan uno porta molts anys entrenant i l'altre porta un parell.
      En el mateix temps quantes tecniques han pitat a un i a l'altre? Esta temporada en varios partits de casa un no a acabat els partits a la banqueta, l'altre tots.
      A eixos jugadors els pitaven tecniques quan els entrenaba Oscar? tinc els meus dubtes.

      Eliminar
    3. pq no deixeu al junior tranquil envejosos. averigua pq oscar els deixa dentrenar i aleshores parles

      Eliminar
    4. Podries dir tu el que va pasar amb oscar al junior?

      Eliminar
    5. Açi ningu es clava en el junior, es clava en la seua forma de portarse. Algu veu normal que en l´ultim partit del torneig anaren sols 5 jugadors dels 13 que tenien al principi? Si aixo es normal res a dir donçs.

      Eliminar
    6. Segurament etigueren lesionats. O sen anaren a mentjar la mona de pasqua abans de acabar el torneig

      Eliminar
    7. Aqui se li va ocorrer incloure a un junior en un torneig de chichinabo a pasqua en la edad que tenen.

      Eliminar
    8. chichinabo ho dius perque no el van guanyar no? Si el guanyen segur que no diries el mateix.Porten 5 anys jugant.

      Eliminar
  20. A algu li molesta que Oscar siga volgut per les seues jugadores a pesar de lo roin que és amb elles. Altres es fan els bons i no tenen tant èxit.

    ResponderEliminar
  21. Soria sempre ha defes a Oscar açi. Si en estos moments el criticara pedria tota la seva credibilitat. Es mes facil que el critique desde l' anonimat. Mai me he fiat dels politics i menys dels que van de bons.

    ResponderEliminar
  22. "Donaré la meua opinió i intentar ser el més objectiu possible.
    El primer que havia d'haver sigut objectiu en el cas que ens ocupa, era el senyor President el qual no s'havia de decantar-se ni per un com "Amic", ni per l'altre per ser el coordinador del club.
    Si no més aïna havia d'haver fet els esbrinaments oportuns per saber que ha passat i no prendre una decisió tan fulminant, només pel que li ha comentat el "Amic" per ser simplement un directiu (no sé si ha sigut electe o posat a dit al seu dia, com al PP).
    I una vegada esbrinat allò que s'ha succeït, (hi havia molta gent que sabia el que succeïx) reunir a les dos parts conjuntament i decidir "objetivamente" la millor solució i posar a cadascu en el seu lloc pel dit bé del C.B. Oliva.
    En segon lloc, tots sabem molt bé el caràcter de cada un dels implicats, un sol perdre les formes en nombroses ocasions, peró sempre va en la viritat y la galta per devant, però els resultats estan ací, solen donar bons resultats en els equips" que porta directament i es poden veure quants conflictes té amb els jugadores/as "NINGUNO", i com estan d'units tots ellos/ellas. (A les últimes proves em remet) .

    En l'altre cas, cal mirar el comportament que tenen els jugadors i el comportament que tenen amb ell. (Es neguen a entrenar fora del pavelló quan fa molt de fret, faltant el respecte a tots els altres equips que si ho fan, els han agarrat fumant dins dels vestuaris del pavelló i el responsable no ha pres cap mesura disciplinària amb ells, si més aïna pareix riure'ls la gràcia per part del seu entrenat el senyor Sòria) , Crec recordar que eixe mateix equip el va entrenar Óscar durant quatre o cinc anys i no va tindre cap tipus d'indisciplina ni problema amb ell" si no tot al contrari.

    I sobre el cas que ens ocupa, ha mentit a tots, al primer al seu "Gran Amigo" el senyor President, després a tots els altres que ha intentat demostrar l'indemostrable mentint-los els altres entrenadors, a les jugadores i als pares amb què estaven negociant amb Óscar perquè tornara quan tots estos sabien que era mentida.
    I finalment anteposar a un jugador de forà de Oliva a altres del C.B. Oliva, en l'últim torneig de Pasqua, sent el resultat el que ja se sap per tots. Van començar 12 jugadors i van acabar només 5, lamentable i de pena. (Si tinguera un poc de dignitat personal deuria de presentar la dimissió irrevocable com a entrenador, com ja ho ha fet enguany moltes vegades i després s'ha penedit, i seguir amb la funció de directiu, que segons pareix és l'única cosa que pot fer bé i no ho dubte que és així) .
    Firmat un aficionat. Del CB Oliva

    ResponderEliminar
  23. Efectivament Joan. He defés a Oscar, practicament des de que té ús de raó. L'he defés en els foros, l'he defés en les pistes, l'he defés en al Federació, l'he defés davant molts pares, tal vegada inclús davant de tú. Segurament davant de molts que, ara esteu posant-me a mi a parir... El considere com un amig, o millor com un fill (per al diferencia d'edat). He discutit en infinitat de gent i de ambits per defensar-lo...i ho tornaria a fer. perque li reconec la seua tasca i dedicació. Perque sempre he posat en valor tot allò que de bo ha aportat a este club, perque he obviat lo que haja errat, perque tots errem com a humans que som, i perque no tinc cap dubte que vol el millor per el Club. Qui pensa que jo no vull el mateix, pense que es perque no em coneix, sino no ho podria pensar. Però tot això no vol dir que no discrepem en la manera de fer les coses, independentment de que en un fet puntual ell puga tindre la raó o que la tinga jo.
    Oscar ho diu bé: El CLUB es més important que tota la resta.
    Una última questió: Els entrenadors, coordinadors, directius...i polítics prenen dessicions, i com en prenen tenen perill d'equivocar-se...o d'encertar. Els anónims tan sols critiquen el que fan tots els qui he nomenat i altres, sense cap perill a equivocar-se. L'anònim sempre té raó...i és poc fiable.
    Per cert, la meua profesió és economiste; els meus hobbis el basquet, el futbol, la pesca i la política.

    ResponderEliminar
  24. Señores esto está llegando a unos extremos fuéra de lo reconducible.si seguimos por estos derroteros no sabemos como puéde terminar esto.Es verdad que han ocurrido cosas que no se debiéron producir.pero si no ponemos todos de nuéstra parte,la cosa hirá a peor.
    La pequeña guerra civil que se esta produciéndo aqui,podria tener graves consecuencias para la buena marcha del club.si de verdad quieren a este club,deberian dejar de atacarse los unos a los otros.Y a los directivos les pediria que al finalizar la temporada se reunan y analicen todo lo sucedido,y si hay algo que puedan mejorar, que lo hagan.capacidad tiénen para ello.su amor y entrega a este club,lo tiénen sobradamente demostrado,al igual que Oscar.precisamente por esto es por lo que todo el mundo deberia poner de su parte,dialogar y hacer nuevos y positivos planteamientos de cara al futuro.y que cada parte respete el rol que desempeñe la otra.De este modo todo funciónará mejor.
    Jesus garcia.

    ResponderEliminar
  25. Un blog públic no es lloc on tractar certs temes. Es cert, deuen sentar-se i fer plantejaments de futur al final de la temporada,i pendre les mesures que es creguen convenients per al bon funcionament del club. Però no oblidem que la lliga no s'ha acabat, i que les xicones del Senior Femení es juguen aques Diumenge la segona plaça contra el Denia. Deuriem deixar les desaveniencies a un costat i estar ahí donan-les suport i animant-les, que la resta ja es tractarà on es tin ga que tractar. I pense que no deuria ser ací. Ànim xiques !!!

    ResponderEliminar
  26. Açi deuria de comentarse sols el torneig de les menudes i deixar totes les discussions per a debatirse en certs llocs.

    ResponderEliminar
  27. Molts dels comentaris són vergonyosos, tant en contra d'Oscar, de Soria, com del propi club, i llançats desde la ignorància de moltes coses que pasen.
    A mí açò em recorda algo que moltes vegades vec en els partits, i és que desde fora tot es veu molt fàcil, però quan xafes la pista tot es complica.
    El que pasa són coses que ocorren a totes les famílies, xicotetes discusions o mal entesos que deuen anar arreglant-se pel bé de tots i pel bé dels xiquets.
    Aquells més implicats en el basket coneixem el que pasa altres clubs, Gandia, Tavernes, Ondara, Xeraco... i açò sincerament és no res per al que pasa a altres llocs, i hem de tractar no arribar a eixos extrems, el pasat pasat està, i ara tot deu anar a millor.
    No oblideu que tots hem de mirar pel bé del club.

    ResponderEliminar
  28. Totalment d'acord en lo que dius Paco, estic amb tù

    ResponderEliminar