lunes, 8 de noviembre de 2010

Junior Masculino: Campello-Oliva

Comentario del partido realizado por FRAN SORIA (2º entrenador, que hizo de 1º en este con mucho mejor resultado que Oscar,.. cambiemos los papeles YA)

CB CASINO CAMPELLO ... 52 - 63 ... CB OLIVA TERRA MARBRE

Partit aplaçat en el seu dia i que afrontavem després de dos derrotes cosecutives i que podien haver influït negativament en la moral de l'equip.

Comencen 10 minuts tard degut a les jornades de Tecnificació de la Federació i a la no presencia d'un dels anotadors.

En este partit, excepció feta de l'últim periode hem estat bastant fluits en atac, buscant en bones posicions constantment a Oscar dintre de la zona, per l'exterior l'acert de Manel ha estat desiciu.

Però on estava el partit era darrere, en zona defensiva, on hem estat excesivament dubitatius, permetent massa segones i terceres opcions de tir al Campello. Ells no han estat accertats en el tir i això ens ha donat una gran aventatge.

I ha sigut quan hem aconseguit ajustar la defensa i tancar el rebot, quan ens hem pogut anar en el marcador. Han estat claus els dos parcials de 0-9 i de 0-12 en els finals del primer i segon quarts.

En el últim quart ens hem relaxat en excés, i en partits més igualats ens pot pesar. Com a descarrec dir que és el segon partit que jugaven en menys de 24 hores, i entre dins de lo "normal", també tenint en compter que alguns no perdonen un disabte de festa…

Parcials : 19-22; 8-19; 10-17; 15-5. Resultat final 52-63

Manel: Hui si que ha estat en partit des de abans de començar el calfament. Es important que comence els partits enxufat per a donar confiança a l'equip. ( Titular; 21 punts, 1 falta)

Alex Dueñas: Ha complit en alló que li s'ha dit, però per a gaudir de més minuts ha de pujar un puntet la seua agresivitat i atenció en defensa, i mostrar menys dubtes en atac. Si tu dubtes fas dubtar a la resta. (1 punt, 1 falta)

Jordi Cortés: Molt bon partit de Jordi, ha dirigit molt bé a l'equip; ha eixit sempre de la presió dels exteriors de Campello, assistint continuament als companys. Oscar ha estat el gran beneficiat del seu joc. Ha demostrat que es pot rendir a un alt nivell sense fer punts. (Titular 0 punts; 1 falta)

Nicolau Pallares: No acaba de trobar el seu espai en l'equip. El seu joc desequilibrat segueix sense apareixer. Ha contribuit positivament en l'equip, però ha d'aportar més. S'ha d'exigir més a si mateix. En el partit ha barrejat accions de indubtable merit amb moments en que ha desaparegut. (6 punts; 2 faltes)

Albert Parra: Vos assegure que a vingut al partit. Per primera vegada no ha fet cap personal. En atac està falt de confiança i l'ha de recuperar; no es pot perdonar res baix l'anella. En defensa ha estat correcte, però, com a la resta d'interiors, li han guanyat massa rebots per despistes de posició en el costat dèbil després de tir. (0 punts; 0 faltes)

Sergi Campos: S'ha buïdat tant en atac com en defensa. Ha assumit perfectement el seu rol i sumat per al equip. El mateix pero en el rebot que a Albert. (Titular; 1 punt; 1 falta)

Dani Vidal: Ha estat més participatiu que en altres partits; ha de continuar mirant l'anell sense por a fallar. En defensa a estat contundent; el pero el mateix de Albert i Sergi. Molt bo la sistella en alle-hoop. (Titular; 2 punts; 3 faltes)

Oscar Puig: Hui si que ha rebut moltissims balons dintre de la zona i els ha aprofitat, a banda des que s'ha procurat ell mateix. Ha de millorar el seu joc d'esquena al aro. En defensa ha intimidat i ha agarrat moltissims rebots. (Titular; 26 punts; 2 faltes)

Alex Tomás: Sempre suma pero volem més. Ha d'apareixer més en atac. No pot dubtar quan té tirs exteriors lliurats; ha de llançar-los. Ha estat menys solt que en altres partits. En defensa ha estat dels millors, pero també ha tingut despistes que ens han costat rebots al costat feble. (6 punts; 4 faltes)

No pensem que hem fet res extraordinari. Hem guanyat un partit en el que erem superiors. Hi han molts detalls a millorar; sobretot el tancar bé el rebot i perdre la por a tirar. Hem d'amenaçar sempre quan tenim el baló i traure aventatges de les debilitats dels contraris.

Frank Soria.

Segon entrenador

1 comentario:

  1. El partido fue uno de los mas buenos ke e visto en el equipo, el equipo estubo totalmente mirando las ocasiones buenas i buscando a las torres del equipo.
    Poco a poco iremos mejorando de los errores:D

    Dueñas:D

    ResponderEliminar